info@kraer.dk
33 11 25 11
E

Flot og historisk butik udlejes på attraktiv gade

Overtag evt. omgående - Detailhandel eller restauration

112 m2 butik udlejes til snarlig overtagelse.

I en af byens bedst beliggende områder udlejes nu en flot og charmerende butik på 112 m2. Her har man som lejer, muligheden for at blive en del af et attraktivt og eftertragtet miljø, hvor et verdensomspændt tøjbrand snarest åbner butik. Området er kendt for gode og lukrative spisesteder samt et købestærkt klientel.

Butikken har 2 store facadevinduer som giver utrolig gode muligheder for udstilling. Endvidere har butikken en loftshøjde på hele 3 meter, som er medvirkende til at give et utrolig godt lysindfald. Loftet i butiksdelen er på nuværende tidspunkt sænket, men der er mulighed for 3 meter loftshøjde.

Lejemålet er indrettet med butiksareal ud til Ny Adelgade samt et større storrumskontor/lager i forlængelse heraf. Der er mulighed for at inddrage kontoret til butik, så det fremstår som én enhed. Der forefindes endvidere et aflukket tekøkken, et arkiv, et toilet samt et kælderrum med direkte adgang fra butikken. Der er (niveaufri)adgang til butikken direkte fra gaden. De gode adgangsforhold giver tillige nem mulighed for varelevering mv.

Vi afventer indvendige fotos af lejemålet. N.B. Der udlejes ikke til barer samt restaurations anvendelser.

Lad os fremvise denne unikke butiksmulighed.

Afstande:
Bus 0,3 km.
Tog 0,8 km.
S-tog 0,8 km.
Metro 0,3 km.
Motorvej 4,6 km.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.