info@kraer.dk
33 11 25 11

Sjælden udbudt ejendom tæt på Kbh. stor bolig med stort lager/ værksted - sælges tom

Kombineret bolig erhverv - til istandsættelse/ færdiggørelse - perfekt til håndværker eller lign.

Herved udbydes en efterhånden sjælden ejendom. Ejendommen der er en blandet 1 families bolig/ erhvervsejendom på i alt 785 m2 inkl. kælder.
Ejendommen er beliggende centralt i Skjulhøj kvarteret i Vanløse – midt mellem Slotsherrensvej og Jyllingevej – med kort afstand til København og egner sig perfekt til bolig for håndværkeren der tillige har brug for værkstedet på 468 m2 til sin virksomhed.
HELE ejendommen er under ombygning og mangler færdiggørelse overalt. Installationer er trukket/ støbt ind mv. – en del byggematerialer medfølger i prisen.
En køber skal således selv færdiggøre den igangværende ombygning. Grundlæggende er det min vurdering som mægler, at det arbejde der er udført er udført i en overordentlig pæn kvalitet til sælgers eget brug. Og ny ejer vil kunne færdiggøre i materialer/ farver efter eget valg.
Det vil være en overordentlig stor opgave, at oplyse hvad der er udført/ færdiggjort og ikke - og køber opfordres til selv at gennemgå ejendommen med sin rådgiver og sælger.
Ejendommen der er opført i 3 plan + kælder og er indrettet med én stor bolig på i alt 228 m2.
Stueplan der har en lofthøjde på 3 meter – er reelt indrettet som en selvstændig lejlighed med en større stue, et soveværelse, et toilet med brus – samt et pænt dog ældre køkken i hvidt. Fra køkkenet er der direkte udgang til altan. Det kunne overvejes om der skulle indrettes trappe direkte til underetagen.

1. sal er der tilsvarende gjort tiltag til at der indrettes toilet/ bad og køkken. Etagens gulve er belagt med massive fyr planker. Tillige større stue i åben forbindelse med køkken mulighed for etablering af værelse. Pejs forefindes. Installtioner for vand afløb til køkken bad er etableret.

2. sal er tilsvarende indrettet med de nødvendige vand og afløbs-installationer for den planlagte trinette og bad. Gulv belægning i massivt træ medfølger til etagen. 2 altaner på etagen heraf én sydvendt facade hvorfra der er kig til Rådhustårnet. Evt. mulighed for indretning af 3 værelser på etagen.

Kælderen ligger 3 trin ned. Kælderen kan ikke anvendes til bolig uanset denne næsten ligger i jordniveau. Etagen er indrettet med større kontor mod gaden – der er udlagt gulvvarme slanger i det støbte gulv. I et bagved liggende lokale er der gjort klar til indretning af toilet med brus/ omklædning mv. Støbte gulve og installationer mv. forefindes.

Fra boligen er der direkte udgang til ejendommens garage og herfra videre til ejendommens store lager.
Garagen har en lofthøjde på ca. 2,7 meter og denne har tillige adgang via port på 4 x 2,5 i højden. Garage er uden varme installation.

Lager-/ produktionsafsnittet har mindre ’kontor’ på ca. 35 m2 – i ’kontorafsnit’ forefindes toilet. Kontorafsnit opfylder ikke arbejdsmiljøreglerne for udsyn.
Lageret har en lofthøjde på ca. 2,7 meter og består overvejende af 1 meget stort reelt rum – samt 2 mindre bagved liggende værksteder tillige 2 toiletter heraf et med brus.
Adgang til lageret via port i jordniveau på ca. 2,5 x 2,0 i bredden. Gulve af beton med eposybehandling. Hallen opvarmes med callofere-anlæg der dog ikke har været brug i flere år.
Ejendommen kan efter tilslutning opvarmes med fjernvarme – (endnu ej tilsluttet).

HELE ejendommen er under ombygning og mangler færdiggørelse overalt. Alle installationer er efter det oplyste trukket/ støbt ind mv. En del byggematerialer mv. medfølger i prisen.
Ejendommens udeareal er overvejende belagt med SF belægning.
Ejendommen ligger 5 min. gang fra Jyllingevejens Station og med bus når man Metroen i Vanløse på ca. 7 min. / ca. 15 min. gang.
Nem adgang til såvel København som motorvejsnettet.
Ejendommen kan erhverves sammen med naboejd. Kirkebjerg Allé 54.
Ejendommen sælges for konkursbo og sælges uden ansvar for boet.


Afstande:
Bus 0,1 km.
S-tog 0,5 km.
Metro 1,0 km.
Motorvej 2,5 km.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.