info@kraer.dk
33 11 25 11
D

Blandet bolig erhverv bedste beliggenhed på Frb.

1 ledigt lejemål til udlejers brug - erhverv eller forventeligt bolig

*Ejendommen er i overbud.

Ejendommen ligger centralt på bedste del af Frederiksberg tæt ved Rådhuset og med kort afstand til indkøbsmuligheder, offentlig transport og Metro ved Frederiksberg Centret.

Ejendommen på 869 m2 ekskl. kælder på 219 m2 - er opført i 1933 i røde mursten med gennemgående pudsede altaner på hver etage – tagetagen har dog altaner i stålhegn. Altaner er i 2015 renoveret.
Ejendommen er oprindeligt indrettet med th. og tv. og enkelte erhvervs-etager er i dag udlejet som en hel etage.
Hver side er stadig indrettet med et ’baderum’ dog således at badeværelset kan være nedlagt - men vand-installationer og afløb forefindes fortsat. Og der er således mulighed for på sigt at genoprette disse funktioner i fald der måtte ønskes at opdele ejendommen i 2 enheder pr. etage. Badeværelsesgulve er overvejende fliser eller terrazzo.

3 af boligerne er udlejet til ml. 672-750,- pr m2 og således er her en større reserve - alle boliger har eget bad/ toilet. Butikken er udlejet til et godt stykke under hvad der vurderes som markedsleje.
Overvejende fremstår erhvervslejemålene i pæn og nydelig stand - enkelte med trægulv og andre med tæppebelægninger.
2. salen er ledig for købers disposition – etagen er under renovering og prisen er fastsat ud fra at køber selv færdiggør til erhverv/ bolig. Der er indsendt ansøgning til kommunen for konvertering af etagen til bolig - kommunen afventer yderligere materiale fra sælger og køber kan således selv beslutte om der skal ansøges for indretning af bolig (i det omfang det kan lade sig gøre) eller det skal være erhverv fremadrettet.
Ejendommens tag er det oprindelige tegltag som netop er gennemgået understrygning. Ejendommen fremstår oprindeligt i pæn velvedligeholdt stand. Ejendommens trappetårn er netop blevet malet og istandsat.
Ejendommens udearealer i gården er udlagt til parkering 17 stk. (12 stk. lejebærende). En P plads med el-stik for elbil. Naboejendommen deler indkørsel og der er overkørselsret/ færdselsret over gården. Danske Bank (nabo) benytter 1 P plads mod at ejendommen nr. 156 kan benytte deres cykelskur. Der foreligger ingen skriftlig aftale derom.

Ejendommen indeholder 4 boliglejemål på 66-69 m2 og 4 erhvervslejemål hvor Synoptik er lejer i butikken i stuen - kontrakt indgået i 1990.
Tandlægen på 1. sal har indgået kontrakt i 1991. Erhvervslejemål er overvejende uden særlig uopsigelighed.
Ejendommens kælder er indrettet til ejendommen, arkiv til lejer og 1 arkivlejemål på 47 m2 er ledigt og kan evt. udlejes sammen med 2. sal.

*Afvigende arealer i BBR i forhold til kontrakter på flere lejemål.

En attraktiv ejendom, der har været i familiens eje i 25 år.

Afstande:
Bus 0,1 km.
S-tog 0,8 km.
Metro 0,5 km.
Motorvej 5,0 km.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.