info@kraer.dk
33 11 25 11

Medarbejdere

 

Henning Kraaer,
Indehaver,
Ejendomsmægler & Valuar, MDE

hk@kraer.dk
23 46 56 16
Henning Kraaer startede Kraer erhvervsmægler i 2004. Han er uddannet Ejendomsmægler og Valuar, og har siden 1999 arbejdet med erhvervsejendomme i København og er jævnligt Syns- og skønsmand ved tvister i Boligretten. Et bredt markedskendskab og et stort netværk gør ham til en kompetent samarbejdspartner for jeres virksomhed. Troværdighed og ihærdighed er i højsædet - og ikke mindst evnen til at se alle muligheder og alternativer gør, at hver en sten bliver vendt.
Hennings mål er ikke det "hurtige" honorar - men at såvel udlejer som lejer henvender sig igen.
Jacob Dalgaard,
Erhvervsmægler

jd@kraer.dk
29 72 74 14
Jacob Dalgaard har været ansat siden 2012 og arbejder primært med udlejningsopgaver. Jacobs tilgang til arbejdsopgaverne er ihærdig samt målrettet og han forstår at imødekomme kundernes behov med en ydmyg tilgang. Troværdighed, effektivitet og pligtopfyldelse er nøgleord i arbejdet med at finde den rette løsning.

Jacob har bestået ejendomsmægleruddannelsen i sommer 2016.
Mads K. Jeberg,
Udlejningskonsulent

mj@kraer.dk
51 54 03 50
Ny medarbejder pr. 1. januar 2017.

Mads Jeberg er ny mand i Kraer og han vil, når han har fået den nødvendige ballast, arbejde primært med udlejning af kontor/ butikslejemål.
Mads Jeberg har afsluttet Finansbachelor uddannelsen med fokus på ejendomshandel i foråret 2016 – og vil fortsætte sin uddannelse for at blive ejendomsmægler.


Alexander Kraaer,
Kontormedhjælp

ak@kraer.dk
20168036
Alexander hjælper primært om eftermiddagen hos os, som medhjælp til praktiske ting på kontoret. Alexander har netop overstået gymnasiet på Niels Brock og han læser nu international økonomi på CBS.