Klik på billedet for stor udgave

Kontorhotel - Fuldt serviceret

Kontor i en eksklusiv og professionel kontorbygning

Business Center Lyngby Hovedgade, er beliggende med en fantastisk udsigt over Lyngby å og den gamle mølle midt i det oprindelige Kongens Lyngby, i forbindelse med strøg butikker og cafeer på den altid travle Lyngby Hovedgade.

Indretningen er moderne med et præsentabelt receptionsområde med specielt designede møbler og kunst på væggene. Mødelokalerne er fuldt udstyrede samt indrettede med designermøbler, og kontorerne er moderne, stilfuldt indrettede og fuldt udstyrede med møbler i den højeste kvalitet.
På linje med andre de andre 5 Brink Kontorhoteller er der lagt vægt på at styrke den enkelte virksomheds profil, hvorfor business centret er uden Brink logoer og brochurer.

Business Center Lyngby Hovedgade er særdeles nemt tilgængeligt, grundet sin placering tæt ved et veludviklet trafikknudepunkt. Tilgangen til offentlig transport er sikret med 22 buslinjer og beliggende kun 5-10 minutters gang fra Lyngby station, hvor både linje B og E kører hver 10. minut og forbinder Nordsjælland, København og Sydsjælland. Begge linjer møder ringbanens linje F som forbinder samtlige S-togs linjer i København.

Business Centret er placeret kun 15 minutters kørsel fra Københavns centrum, og med nem tilslutning til både Helsingørmotorvej 201, ringvej 2 og 3, samt 25 minutters kørsel til Københavns lufthavn. P-pladser er tilgængelige for business centrets lejere.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.