Klik på billedet for stor udgave

Kontorhotel - Fuldt serviceret

Kontor i en eksklusiv og professionel kontorbygning

Business Center Nord på Lyngbyvej 20 i København er placeret i en eksklusiv og professionel kontorbygning. Det store velkendte og centralt beliggende glaskompleks med mørke trægulve, elegante trapper, loungen, den repræsentative reception samt kunsten på væggene er de indbydende rammer, man bliver mødt med ved et besøg i dette business center.

I loungen kan man slappe af i de eksklusive møbler, tale i et uformelt forum med kunder og kollegaer eller tjekke sine mails via det trådløse internet. I restauranten på 3. sal kan man både nyde morgenmad og frokost i lyse og venlige omgivelser. De grønne områder, der omgiver kontorbygningen, udgør et åndehul, der sikrer rolige omgivelser trods den bymæssige beliggenhed.


Kontorerne er fuldt udstyrede og stilfuldt indrettede med nem adgang til fuldt udstyrede tekøkkener og kopirum på hver etage og til mødelokalerne på receptionsetagen. Der er lagt vægt på at styrke den enkelte virksomheds profil, hvorfor business centret er uden logoer og brochurer.

Der kan lejes parkeringspladser og der er mulighed for gratis parkering i området.

Mulighed for kontor størrelser på 1 til 100 arbejdspladser.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.