Klik på billedet for stor udgave

Serviceret kontor i eksklusive omgivelser på Rådhuspladsen!

Kontor med fantastisk udsigt ud over Rådhuspladsen

På den flotte og moderne Mezzanin byder vi dig og dine gæster velkommen, ligesom du her finder byens flotteste mødelokaler og en indbydende frokoststue.

Her er en fantastisk udsigt ud over Rådhuspladsen, og flere kontorer nyder godt af privat tagterasse. Fra denne centrale beliggenhed er der omkring 15 minutters kørsel til Kastrup Lufthavn og cirka 5 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård. 25 buslinjer har stoppested på Rådhuspladsen og er, sammen med Københavns Hovedbanegård, et af de største offentlige trafikknudepunkter i København. Derudover er der nem parkering i de omkringliggende parkeringskældre.

Ejendommen, også kaldet "Richshuset", tegnet i 1935 af Alf Cock-Clausen, ligger på hjørnet af Rådhuspladsen og Vesterbrogade og er især kendt for sit karakteristiske hjørnetårn med de to forgyldte vejrpiger på toppen af det farverige termometer i tårnets fulde længde. Siden ejendommens færdiggørelse i 1936 har den haft en unik position midt i byens hjerte og anses fortsat for at være en af hovedstadens mest markante og iøjnefaldende erhvervsbygninger. I dette hightech business center er bygningens kendetegn med de originale vinduesrammer i teak og brede vindueskarme af marmor bevaret. Dette er kombineret med moderne, fuldt udstyrede og stilfuldt indrettede kontorer.

Kontorerne er velegnede til virksomheder, som stiller krav til lokation, image og moderne faciliteter. Især advokater og konsulenthuse finder centeret interessant.

Huset har i øjeblikket ledige kontorer til både mindre og mellemstore virksomheder. Hvis der stilles krav til en større løsning, vil dette også kunne opfyldes.

Vi tilbyder co-working fra 1880,00 DKK/md. og private kontorer fra 7550,00 DKK/md.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,0 km.
Tog: 0,5 km.
S-tog: 0,5 km.
Metro: 0,1 km.
Motorvej: 5,0 km.