Klik på billedet for stor udgave

Kontorhotel - Fuldt serviceret

Kontor i Ørestads centrum

Business Center Winghouse har til huse i bygningen af samme navn og er beliggende i Ørestads centrum. Winghouse er tegnet af Henning Larsen Arkitekter, der blandt andet også har tegnet Det Kongelige Teaters operahus på Holmen i København, Nordea Bank og Ferrings danske hovedkvarterer, og er en meget unik, karakteristisk og let genkendelig bygning der er formet som en fly vinge, heraf navnet Winghouse.

Fra pladsen foran bygningen, ledes man ind i den imponerede foyer med den bemandede reception, højt til loftet og store elegante glasfacader.

Fra receptionsområdet er der via den store imponerende trappe eller elevatorer videre adgang til business centrets 10 fuldt udstyrede mødelokaler i forskellige størrelser.
Bagerst i bygningen finder man kantinen hvor der både serveres morgenmad og frokost til business centrets brugere og gæster og hvor frokosten om sommeren kan nydes på kantinens store terrasse med udsigt over København.

Business centret er indrettet med designermøbler, kunst på væggene og kontorerne er moderne stilfuldt indrettet og fuldt udstyret med blandt andet hæve/sænke borde. Der lagt vægt på at styrke den enkelte virksomheds profil, hvorfor business centret er uden logoer og brochurer.

Mulighed for kontor størrelser på 1 til 100 arbejdspladser.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.