C
  Klik på billedet for stor udgave

Lækkert kontor i Smørum - overtag nu!

Indrettet med lækre storrum, i grønne omgivelser - Evt. mulighed for opdeling - kablet for IT/telefoni

Til omgående overtagelse udlejes kontor på 317 m2 i Smørum.

Lejemålet er indrettet i 2 plan, hvor stueplan er indrettet med hall/ indgangsparti, hvorfra der er direkte indgang til etagens køkken samt et stort mødelokale. Der er tillige adgang til stort storrumskontor opdelt med glasvæg, samt chefkontor/ mødelokale. På etagen findes ydermere 2 toiletter samt arkiv-rum/depot.

Fra storrummet er der direkte udgang til stor terrasse som er til lejers eksklusive brug - omkranset af flot og velpasset haveanlæg.

1. salen er indrettet med repos med indgang til 2-3 mandskontor - evt. som stort mødelokale. Fra dette lokale er det smuk udsigt over grønne marker. På etagen forefindes endvidere lyst storrumskontor med loft til kip, samt endnu et kontor/mødelokale. Udover dette et toilet og printerrum.

Ejendommen er beliggende i nærheden af den nyetablerede motorvej, som har afkørsel i Smørum - dette giver således nem adgang til København / det øvrige motorvejsnet.
Der er masser af P-pladser på ejendommens grund.

Lejemålet overtages nyistandsat efter aftale. Der forefindes flere møbler, såsom mødeborde og hæve/sænke-borde, der kan overtages af lejer.

Søger I et domicil i rolige omgivelser så lad os fremvise dette fine lejemål.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,8 km.
S-tog: 3,7 km.
Motorvej: 1,9 km.