info@kraer.dk
33 11 25 11
D
  Klik på billedet for stor udgave

Pop up-shop lige ved Torvehallerne - 298 m2 butik i 6 mdr.

Overtagelse snarest muligt - central placering - tæt på offentlig transport - INGEN AFSTÅELSE

6 mdr. pop up-shop beliggende på Vendersgade mellem Nørreport Station og Torvehallerne lige ved Israels Plads Parkerings anlæg. Overtagelse snarest muligt

Butikken på 298 m2 er indrettet i to plan på henholdsvis 157 m2 i den øvre del og 141 m2 i den nedre - intern trappe. Lejemålet har store vinduer mod gaden.

Lejemålet er særdeles velegnet til almindelig detailhandel, galleri, showroom og lignende anvendelser. Café/mad og lign. er IKKE muligt.

Lejemålet er indrettet med toilet samt køkken. Lejemålet har netop gennemgået en gennemgribende istandsættelse, hvor følgende er blevet istandsat: Gulve, vægge, nye vinduer, opsætning af 3 aircondition m. køle/varme anlæg i de øverste 157 m2, etablering af luftskifte ventilation i de nederste 141 m2. Lejer har adgang til ejendommens gård. Lejer bekoster selv servicering samt abonnement til aircondition anlæg og ventilation.

NB! Lejemålet er begrænset med en gensidig binding på 6 måneder, lejemålet ophører derfor 6 måneder efter lejekontraktens indgåelse. Det vil dog evt. blive muligt, at tage en dialog med udlejer omkring en forlængelse og vilkår herfor. Lejeprisen afspejler ligeledes den korte bindingsperiode.

Lad os fremvise denne velbeliggende sag

Afstande:
Bus 0,1 km.
Tog 0,1 km.
S-tog 0,1 km.
Metro 0,1 km.
Motorvej 6,5 km.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.