Klik på billedet for stor udgave

Professionelt og dynamisk kontorfælleskskab

Kontorhotel i Vallensbæk - Workstation

Workstation er udviklet til at være et sted, hvor man har lyst til at arbejde og samtidig være en del af et dynamisk fællesskab. Vi bygger større kontorer, indretter i højere kvalitet end gennemsnittet, og i det hele taget forsøger vi at skabe grobund for et professionelt fællesskab. Man skal se og føle essensen af Workstation, og vores mål er da også, at du kontakter os for en fremvisning. Så kan du selv danne dig dit eget indtryk af, hvad Workstation står for. Se mere om de forskellige Workstations i vores galleri.

Vi har interviewet en række brugere af kontorfællesskaber, og undersøgt hvad de værdsætter og hvad de er mindre tilfredse med. En af de ting som vi har fundet ud af er, at de fleste ikke bryder sig om ekstra betaling for alt lige fra parkering til mødelokaler.
Derfor har vi valgt at sætte en fast All Inclusive-Price som omfatter brug af mødelokaler, kaffe/the, internet, parkering, rengøring, alarm, adgangskort, etc. Man kender altså sine omkostninger og betaler kun ekstra for fx øl, vand, vin og frokost og kun for det reelle forbrug.

Du får som lejer fri adgang til:
- Kontorer fra 1 – 20 personer
- Lager & opbevaring
- Fri parkering
- Adgang 24-7-365
- Mødelokaler med Smart TV & Skype
- High-Speed Internet
- Lounge & fælledsarealer
- Adgangskontrol
- Frokoststue & catering
- Fitness
- Alarm
- Daglig rengøring


Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.