D
  Klik på billedet for stor udgave

Lejemål med mange anvendelses muligheder

Unikt lokale til butik/showroom/restauration tæt på Tivoli og Rådhuspladsen

Med vinduer fra gulv til loft og mulighed for et eller flere indgangspartier direkte fra gaden har Butikken/restauranten en stor synlighed og kundetilstrømningen kan optimeres mest muligt. Her får du en unik mulighed for at drive et eksisterende eller et helt nyt Butiks, showroom eller restaurationskoncept.

Lokalerne i stueetagen har særdeles højt til loftet og fremstår med industrielt og med et storbyudtryk, som man kan vælge at inkorporere i indretningen, ligesom man kan vælge at lave en ny indretning. Lejemålets areal er på i alt 1.389 m² fordelt på 2 etager med 826 m² i stueetagen og 563 m² i underetagen og venter blot på at blive udnyttet optimalt af en lejer med et stærkt koncept.

Som supplement til lejemålet kunne en god mulighed være, at etablere et selskabslokale enten i stueetagen eller underetagen til afholdelse af private selskaber. Ligeledes er der i underetagen også køle- og frostrum, lagerlokaler, bade- og omklædningsfaciliteter til herrer og damer samt godselevator til alle etager.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,2 km.
Tog: 0,6 km.
S-tog: 0,6 km.
Metro: 1,6 km.
Motorvej: 5,4 km.