info@kraer.dk
33 11 25 11
G
  Klik på billedet for stor udgave

Mulighed for momsfrihed - kontor med udsigt over byens tage

Nyistandsat og indflytningsklart snarest muligt eller efter aftale

I særdeles flot og kendt ejendom med imponerende indgangsparti, udlejes eftertragtet og veldisponeret kontorlejemål. Af faciliteter i ejendommen er der dør telefonanlæg og elevator til døren samt en smuk klassisk mahogni opgang.

Det højloftede lejemål byder på på stort receptionsområde, 5 flotte kontorer med godt lysindfald, dertil 3 toiletter - det ene med bad - samt stort JKE spisekøkken. Der er i lejemålet gennemgående lagt egeparket i sildeben.

Efter nærmere aftale vil udlejer være indstillet på ændring af indretningen - herunder vil det være muligt at få lejemålet fritaget for moms - dette mod regulering af lejen med 12.5 %. Ejendommen er beliggende på hjørnet af Skoubogade og Strøgets Nygade. Ejendommen er fra 1900 og tegnet af arkitekterne Martin Larsen & C. Mandrup-Poulsen.

Ejendommen præsenterer sig med særdeles prominente lejere som La Glace, Kaufmann, Peter Beier, Othmar og ALDO. Beliggenheden kan ikke være bedre - TÆT PÅ ALT! Rigt butiks- og caféliv. Gåafstand til Rådhuspladsen, Nørreport og Kongens Nytorv.

Vi forestiller os, at lokalerne vil være særdeles velegnet til fx. advokater, arkitekter, læger, tandlæger, IT eller lignende.

NB! Der er blevet installeret et nyt køkken i lejemålet i januar 2019.

Overtages indflytningsklart og nyistandsat.

Afstande:
Bus 0,2 km.
S-tog 0,5 km.
Metro 0,5 km.
Motorvej 6,0 km.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.