E
  Klik på billedet for stor udgave

MEGET velplaceret og højloftet butik

Overtagelse snarest muligt - Udsugning over tag - Mange anvendelsesmuligheder - INGEN AFSTÅELSE

Til overtagelse snarest muligt udlejes tidligere bagerbutik med 105,5 m2 i stueetagen og 114,5 m2 kælder - samlet 220 m2.

Butikken er ideel til bagerbutik, take-away eller et andre mad-koncepter, idet der allerede er etableret udsugning over tag i ejendommens baggård. Lejemålet vil ligeledes kunne bruges til almindelige udsalgsvarer.

Stueplan er indrettet med salgslokale i den forreste del og baglokale/produktionslokale bagtil. Afhængigt af en ny lejers koncept kan baglokalet inddrages i butiksarealet eller holdes som produktions-areal. Via intern trappe kan man tilgå lejemålets kælder som er opdelt med flere disponible rum, samt toilet og baderum med brus.

Udlejer har netop foretaget en større istandsættelse af butikken i form af en 'white box-løsning' - herunder bl.a. spartling og maling af gulv og loft, samt nedtagning af gamle elinstallationer mm.

NB! To retoucherede billeder er anvendt som indretningsforslag til en ny lejer.

Ordrupvej er en særdeles attraktiv handelsgade i Charlottenlund, hvor mange
brands/mærker og forretninger er repræsenteret. Charlottenlund har et stort og købedygtigt opland, hvilket i sig selv gør området interessant.

Lad os fremvise dette fine butikslejemål.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,1 km.
S-tog: 1,0 km.
Motorvej: 3,2 km.