E
  Klik på billedet for stor udgave

MEGET velplaceret og højloftet butik

Udsugning over tag - kr. 100.000 i indretningstilskud - INGEN AFSTÅELSE

Til overtagelse snarest muligt udlejes tidligere bagerbutik med 105,5 m2 i stueetagen og 114,5 m2 kælder - samlet 220 m2.

Butikken er ideel til bagerbutik, take-away eller et andre mad-koncepter, idet der allerede er etableret udsugning over tag i ejendommens baggård. Lejemålet vil ligeledes kunne bruges til almindelige udsalgsvarer.

Stueplan er indrettet med salgslokale i den forreste del og baglokale/produktionslokale bagtil. Afhængigt af en ny lejers koncept kan baglokalet inddrages i butiksarealet eller holdes som produktions-areal. Via intern trappe kan man tilgå lejemålets kælder som er opdelt med flere disponible rum, samt toilet og baderum med brus.

Udlejer har netop foretaget en større istandsættelse af butikken i form af en 'white box-løsning' - herunder bl.a. spartling og maling af gulv og loft, samt nedtagning af gamle elinstallationer mm.

Udlejer yder i forbindelse med lejers ombygning, et istandsættelsestilskud på kr. 100.000.

NB! To retoucherede billeder er anvendt som indretningsforslag til en ny lejer.

Ordrupvej er en særdeles attraktiv handelsgade i Charlottenlund, hvor mange
brands/mærker og forretninger er repræsenteret. Charlottenlund har et stort og købedygtigt opland, hvilket i sig selv gør området interessant.

Lad os fremvise dette fine butikslejemål.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,1 km.
S-tog: 1,0 km.
Motorvej: 3,2 km.