info@kraer.dk
33 11 25 11
E
  Klik på billedet for stor udgave

Eksklusiv andelsbutik til leje/salg i Charlottenlund

Pænt regulært højloftet butikslokale - stor bred facade - momsfrit lejemål - INGEN AFSTÅELSE

Til overtagelse efter nærmere aftale udlejes eksklusiv højloftet butik på 95 m2 - med tilhørende tør kælder/ arkiv på ca. 25 m2, som kan tilgås via intern trappe fra salgsarealet. Lejemålet overtages nyistandsat efter nærmere aftale.

Lejemålet har en stor bred facade på ca. 10 meter og 2 store facadevinduer mod gaden. Der forefindes i lejemålet et særdeles regulært salgsareal med tilhørende arkiv-rum, endvidere baglokale med trinette/the-køkken. Lejemålet har toilet i underetagen, som deles med nabolejeren.

Denne flotte butik er beliggende i velordnet ejendom næsten på hjørnet af Ordrupvej/ Lindegårdsvej, og som naboer kan nævnes frisøren Zangenberg og tøjbutikken Karin Winther.

Mange anvendelses muligheder som beauty, frisør, skobutik eller lign. Lejemålet udlejes ikke til varm mad og koncepter, hvor der skal bruges udsugning eller iøvrigt.

NB! Butikken har i over 34 år huset den eksklusive Boutique 2 med salg af eksklusive sko. Såfremt butikken videreføres som skobutik vil der være mulighed for etablering af samarbejde herom med udlejer.

Lad os fremvise dette fine butikslejemål.

Afstande:
Bus 0,1 km.
S-tog 1,0 km.
Motorvej 3,2 km.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.