Klik på billedet for stor udgave

Egeparket, stuk, 245 m2 - overtagelse efter aftale

Byens bedste adresse og een af byens flotteste ejendomme

Til overtagelse snarest muligt efter aftale udlejes, i en af byens flotteste herskabsejendomme, kontor på 245 m2 beliggende på 2. sal.

Adgang til lejemålet via meget herskabeligt og velholdt opgangsparti med den oprindelige elevator i mahogni (ikke handicapvenlig).

Lejemålet er indrettet med 3 store og højloftede kontorer med godt lysindfald mod St. Strandstræde. Derudover forefindes et kontor med udsigt til ejendommens flotte baggård, samt et større gennemgangskontor, som evt.kunne anvendes til reception/lounge. Ydermere findes et kontor tilbagetrukket i lejemålet, som evt. kan anvendes til mødelokale. Alle kontorer kan tilgås via en fordelingsgang, som gør lejemålet optimalt til en virksomhed der ønsker kontoropdelinger. Hvert kontor rummer plads til 2-3-5 arbejdspladser. Udover kontorerne rummer lejemålet 2 toiletter samt et nyere køkken. Lejemålet er kablet for IT/ telefoni.

Store Strandstræde har gennem de senere år oplevet en stor forandring, hvor gadens handelsliv er opblomstret og her findes et bredt og eksklusivt udvalg. Flere hippe eksklusive barer er tillige skudt op her. Beliggenheden lige ved Skt. Annæ Plads og Nyhavn, og med kort afstand til Metroen på Kgs Nytorv, er unik.

Vi ser frem til at fremvise dette flotte lejemål.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,3 km.
Tog: 1,0 km.
S-tog: 1,0 km.
Metro: 0,8 km.
Motorvej: 4,0 km.