D
  Klik på billedet for stor udgave

Eksklusivt kontor i smuk ejendom!

Herskabeligt kontormiljø - nem transport - snarlig overtagelse.

Vi har herved fornøjelsen at udbyde eet af Nordsjællands flotteste domiciler – herresædet Christianshus, Hørsholm – areal fra 134 - 3.902 m2 og alt derimellem - lad os høre dit behov.

Undgå trafikken - kør imod morgen og eftermiddagstrafikken!

Lejemålet på 2.219 m2 udgør hovedbygningen samt kontorer i bygning 185, 187. Sidebygningerne er fleksibelt indrettet og med gode muligheder for storrum efter behov.

Ejendommen består af forskellige bygningskroppe, hvor hovedhuset i alt udgør 1.113 m2, den oprindelige 'Staklade' udgør 1.031 m2 og øvrige sidebygninger udgør 1.759 m2.

Hovedhuset er på 844 m2 inkl. kantine på 104 m2 i underetagen. Huset er indrettet i 2 plan – stue og 1. sal, og har tillige arkiv/lagre i husets underetage. Disse kan lejes efter behov.

Lejemålet er indrettet med et herskabeligt receptionsområde som både rummer prismer, lysekrone og stor brugbar pejs i den flotteste hall med svungen trappe til 1. sal.

Fra receptionen er der indgang til flere store repræsentative mødelokaler med plads til 20-30 personer - disse kan tillige benyttes til kontorarbejdspladser / storrumskontorer i forskellige størrelser. Tillige mulighed for chefkontorer eller flere mindre kontorer på etagen.

1. etagen rummer overvejende kontorer indrettet med 1-4 arbejdspladser – den overvejende del af etagens vægge er lette og vil efter nærmere aftale kunne ændres.

Fra 1. salen er der i øvrigt adgang til et af ejendommens øvrige ledige kontorafsnit i nr. 185 - vi kan klare lejemål i stort set alle størrelser.

Hovedhusets underetage rummer udover diverse arkiv rum også et nydeligt kantineområde med plads til ca. 30 gæster - lokalet indeholdende stor funktionsdygtig pejs – kantinen udgør ca. 104 m2. Gulvene belagt med flotte lyse travertin klinker og generelt fremstår kantinen lys og indbydende. Lokalet rummer endvidere koldt anretter køkkenafsnit. Fra kantinen er der direkte udgang til hyggelig gårdhave/ terrasse, hvor der er mulighed for opstilling af borde/ stole. Og herfra igen direkte adgang til den store flotte park.

Stakladen på ca. 1.031 m2 er et kapitel for sig - her er 11 meter til loftet og fremstår som kæmpe storrum. I bygningen er der lavet en indskudt etage udført med største respekt for rummet og bygningen. De synlige oprindelige trækonstruktioner, de flotte portåbninger hele vejen rundt, mødelokaler i glas fra gulv til loft, de bredde Douglas fyrplanker udgør en unik helhed som nan sjældent ser i danske renoveringsopgaver.

Til hovedhuset og staklade tilhører øvrige kontorer i ejendommens sidebygninger.
Mange af væggene i disse er lette, og efter nærmere aftale vil det være muligt, at opsætte og/eller nedtage yderligere vægge. Flere af 1. sal har loft til kip og har, via tagvinduerne flere steder, et fantastisk lysindfald.

Ejendommen er beliggende i en ca. 17.000 m2 stor park fyldt med gl. træer og kæmpe rododendron mv. Ejendommen fremstår i en sjælden velholdt kvalitet og hele ejendommen emmer af storhed og fornemmelsen for datidens storhed, og kvaliteten fornægter sig ikke.

Som lejer i Christianshus har man brugsret til grundens store P-plads der huser mere end 120 gratis P pladser.

Ejendommen ligger med gode busforbindelser fra Kongevejen (herunder motorvejsbus), og motorvejen ligger kun 1 km. derfra. afstand til Kokkedal Station ca. 2 km.

Lejemålet overtages nyistandsat efter nærmere aftale med dig som lejer – kontakt os for nærmere dialog om mulighederne.

I ejendommen findes fibernet og overalt er der kablet for IT/ telefoni.

Lad os fremvise denne flotte ejendom.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,3 km.
Tog: 2,0 km.
Motorvej: 1,0 km.

Henning Kraaer

hk@kraer.dk
23 46 56 16