D
  Klik på billedet for stor udgave

Eksklusive kontorer i gl. herresæde i Hørsholm

Herskabeligt kontormiljø - nem transport - snarlig overtagelse

Vi har herved fornøjelsen at udbyde eet af Nordsjællands flotteste domiciler – herresædet Christianshus, Hørsholm – areal fra 134 - 3.902 m2 og alt derimellem - lad os høre dit behov.

Lejemålet på 2.647 m2 udgør hovedbygningen samt sidefløjene i nr. 185 + 187 + 191.

Ejendommen består af forskellige bygningskroppe hvor hovedhuset i alt udgør 1.113 m2, den oprindelige 'Staklade' udgør 1.031 m2 og øvrige sidebygninger udgør 1.759 m2.

Ejendommen er beliggende i en ca. 17.000 m2 stor park fyldt med gl. træer og kæmpe rododendron mv. Ejendommen fremstår i en sjælden velholdt kvalitet og hele ejendommen emmer af storhed og fornemmelsen for datidens storhed, og kvaliteten fornægter sig ikke.

Undgå trafikken - kør imod morgen og eftermiddagstrafikken.

Hovedhuset er på 844 m2 inkl. kantine i underetagen på 104 m2, og er indrettet i 2 plan – stue og 1. sal. I husets underetage findes tillige lagre/arkiv, som kan lejes efter behov.

Hovedhuset er indrettet med et herskabeligt receptionsområde som både rummer prismer, lysekrone og stor brugbar pejs i den flotteste hall med svungen trappe til 1. sal.

Fra receptionen er der indgang til flere store repræsentative mødelokaler med plads til 20-30 personer - disse kan tillige benyttes til kontorarbejdspladser / storrumskontorer i forskellige størrelser. Tillige mulighed for chefkontorer eller flere mindre kontorer på etagen.

Adgang til 1. salen via flot svungen trappe. Etagen rummer overvejende kontorer indrettet med 1-4 arbejdspladser – den overvejende del af etagens vægge er lette og vil efter nærmere aftale kunne ændres.

Fra 1. salen er der i øvrigt adgang til et af ejendommens øvrige ledige kontorafsnit i nr. 185 - vi kan klare lejemål i stort set alle størrelser.

Hovedhusets underetage rummer udover diverse arkiv rum også et nydeligt kantineområde med plads til ca. 30 gæster - lokalet indeholdende stor funktionsdygtig pejs – kantinen udgør ca. 104 m2. Gulvene belagt med flotte lyse travertin klinker og generelt fremstår kantinen lys og indbydende. Lokalet rummer endvidere koldt anretter køkkenafsnit. Fra kantinen er der direkte udgang til hyggelig gårdhave/ terrasse, hvor der er mulighed for opstilling af borde/ stole. Og herfra igen direkte adgang til den store flotte park.

Stakladen på ca. 1.031 m2 er et kapitel for sig - her er 11 meter til loftet og fremstår som kæmpe storrum.

I bygningen er der lavet en indskudt etage udført med største respekt for rummet og bygningen. De synlige oprindelige trækonstruktioner, de flotte portåbninger hele vejen rundt, mødelokaler i glas fra gulv til loft, de brede Douglas fyrplanker udgør en unik helhed som nan sjældent ser i danske renoveringsopgaver.

Sidebygningerne er indrettet med kontorer i forskellig størrelse og den overvejende del af vægge vil kunne ændres efter behov og her vil evt. være mulighed for at indrette meget store storrumskontorer.

I ejendommens øvrige bygninger medfølger kontorer i forskellige størrelser. I disse er mange af væggene lette, og efter nærmere aftale vil det være muligt, at opsætte og/eller nedtage yderligere. Flere 1. etager har loft til kip og har, via tagvinduerne flere steder, et fantastisk lysindfald.

Som lejer på Christianshus har man brugsret til grundens store P-plads der huser mere end 120 gratis P pladser.

Ejendommen ligger med gode busforbindelser fra Kongevejen (herunder motorvejsbus), og motorvejen ligger kun 1 km. derfra. afstand til Kokkedal Station ca. 2 km.

Lejemålet overtages nyistandsat efter nærmere aftale med dig som lejer – kontakt os for nærmere dialog om mulighederne.

I ejendommen findes fibernet og overalt er der kablet for IT/ telefoni.

Lad os fremvise denne flotte ejendom.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,3 km.
Tog: 2,0 km.
Motorvej: 1,0 km.

Henning Kraaer

hk@kraer.dk
23 46 56 16