D
  Klik på billedet for stor udgave

Eksklusivt domicil optil ca. 4.000 m2 i smukke omgivelser!

Nyistandsat - snarlig overtagelse - kør mod trafikken morgen og eftermiddag

Vi har herved fornøjelsen at udbyde et af Nordsjællands flotteste domiciler – herresædet Christianshus, Hørsholm – areal fra 134 - 3.902 m2 og alt derimellem - lad os høre dit behov.

Ejendommen består af forskellige bygningskroppe hvor hovedhuset udgør 1.113 m2 - den oprindelige 'Staklade' - udgør 1.031 m2 og øvrige sidebygninger udgør 1.759 m2.

Stakladen på ca. 1.031 m2 er et kapitel for sig - her er 11 meter til loftet og fremstår som kæmpe storrum.
I bygningen er der lavet en indskudt etage udført med største respekt for rummet og bygningen. De synlige oprindelige trækonstruktioner, de flotte portåbninger hele vejen rundt, mødelokaler i glas fra gulv til loft, de brede Douglas fyrplanker udgør en unik helhed som man sjældent ser i danske renoveringsopgaver.

Ejendommen er beliggende i en ca. 17.000 m2 stor park fyldt med gl. træer og kæmpe rododendron mv. Ejendommen fremstår i en sjælden velholdt kvalitet og hele ejendommen emmer af storhed og fornemmelsen for datidens storhed, og kvaliteten fornægter sig ikke.

Undgå trafikken - kør imod morgen og eftermiddagstrafikken.

Hovedhuset på 844 m2 inkl. 104 m2 kantine i underetagen, og er indrettet i 2 plan – stue og 1. sal.

Lejemålet er indrettet med et herskabeligt receptionsområde som både rummer prismer lysekrone og stor brugbar pejs i den flotteste hall med svungen trappe til 1. sal.

Fra receptionen er der indgang til flere store repræsentative mødelokaler med plads til 20-30 personer - disse kan tillige benyttes til kontorarbejdspladser / storrumskontorer i forskellige størrelser. Tillige mulighed for chefkontorer eller flere mindre kontorer på etagen.

1. salen er overvejende kontorer indrettet med 1-4 arbejdspladser – den overvejende del af etagens vægge er lette og vil efter nærmere aftale kunne ændres.
Fra etagen er der i øvrigt adgang til et af ejendommens øvrige afsnit i sidebygningen/ (Stakladen), væggene i sidehuset er lette og kan flyttes efter aftale.

Hovedhusets underetage rummer udover diverse arkiv rum også et nydeligt kantineområde med plads til ca. 30 gæster - lokalet indeholder stor funktionsdygtig pejs og udgør ca. 104 m2. Gulvene belagt med flotte lyse travertin klinker og generelt fremstår kantinen lys og indbydende. Lokalet rummer endvidere koldt anretter køkkenafsnit. Fra kantinen er der direkte udgang til hyggelig gårdhave/ terrasse, hvor der er mulighed for opstilling af borde/ stole. Og herfra igen direkte adgang til den store flotte park.

Som lejer på Christianshus har man brugsret til mere end 120 gratis P pladser.

Ejendommen ligger med gode busforbindelser fra Kongevejen (herunder motorvejsbus), og motorvejen ligger kun 1 km. derfra. afstand til Kokkedal Station ca. 2 km.

Lejemålet overtages nyistandsat efter nærmere aftale med dig som lejer – kontakt os for nærmere dialog om mulighederne.

I ejendommen findes fibernet og overalt er der kablet for IT/ telefoni.

Lad os fremvise denne flotte ejendom.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,3 km.
Tog: 2,0 km.
Motorvej: 1,0 km.

Henning Kraaer

hk@kraer.dk
23 46 56 16