info@kraer.dk
33 11 25 11
D
  Klik på billedet for stor udgave

Råt og lyst kontor m. udsigt over Kbh

KÆMPE tagterrasse - nyindrettet gårdhave - overtages nyistandsat

Til overtagelse efter aftale udlejes 771 m2 kontor/showroom i Københavns Nordvestkvarter med flot lysindfald. Derudover er der mulighed for leje af yderligere 950 m2 kontor på 1. sal samt 951 m2 på 2. salen (med egen tagterrasse). Dertil er der i ejendommens underetage 1.138 m2 til leje som kan anvendes til cafe, restaurationen, showroom, butik m.m. mulighederne er mange.

Kontorerne fremstår i dag hovedsageligt med klassisk opdelt indretning, og kan således hurtigt overtages med denne indretning - nymalet.

Ønsker man at bo anderledes - eks. new yorker-look - kan dette aftales med udlejer, som i samråd med lejer vil stå for at ombygge. Kun fantasien sætter grænser for indretningen af dette kontor!

Lejemålet er på nuværende tidspunkt en blanding imellem storrum og cellekontorer. Lejemålets vægge er dog lette, udelukkende ydervægge og gennemgående søjler er bærende.

Udlejer har planer om, at etablere en stor tagterrasse til eksklusiv brug for lejerne af 3. salen - tillige adgang til nyindrettet gårdhave.

Fra Tomsgårdsvej, 100 meter fra lejemålet, er det udover busforbindelser, nem adgang til motorvejsnettet. Kommende metro ved Nørrebro Station åbner sommeren 2019.

Kontakt os for nærmere info.

Afstande:
Bus 0,1 km.
S-tog 1,3 km.
Metro 1,3 km.
Motorvej 2,7 km.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.