info@kraer.dk
33 11 25 11
D
  Klik på billedet for stor udgave

Råt og industrielt showroom/ kontor

Nyetableret terrasse - overtages nyistandsat

Til overtagelse snarest muligt udlejes showroom/ kontor i Københavns Nordvestkvarter - mulighed for opdeling - se tegning. Lejemålet er beliggende i ejendommens parterre, som i øjeblikket gennemgår større renovering, herunder flere adgange og vinduer.

Denne del af parterre har tidligere været Chokolade og Dragé kogeri, og udlejer har indrettet lokalet med to mindre mødelokaler, et åbent køkken med udgang til terrasse på bagsiden af bygningen, to toiletter (det ene med brus), samt vareelevator. Gulvet er slebet og lakeret beton.

Hele kvarteret omkring Birkedommervej, Dortheavej og Rentemestervej er midt i en kraftig positiv udvikling, hvor ældre ejendomme renoveres til topmoderne kontorer og boliger, og dermed giver området et meget dynamisk og moderne urbant præg med blomstrende cafe- og restaurantmiljø - eks. Tribeca, Behov, Kafferiet mfl. Området lige overfor ejendommen begynder en stor fornyelse i oktober 2019, hvor der vil blive opført parkeringshus, forretningsstrøg og boliger.

Fra Tomsgårdsvej, 100 meter fra lejemålet, er det udover busforbindelser, nem adgang til motorvejsnettet. Kommende metro ved Nørrebro Station åbner sommeren 2019.

NB - Underetagen er EJ fotovenlig pga. renovering.

Kontakt os for nærmere info.

Afstande:
Bus 0,1 km.
S-tog 1,3 km.
Metro 1,3 km.
Motorvej 2,7 km.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.