D
  Klik på billedet for stor udgave

Råt og lyst kontor m. fantastisk lysindfald

Nyistandsat, moderne og højt til loftet

Til overtagelse efter aftale udlejes 975 m2 kontor/showroom i Københavns Nordvestkvarter. Derudover er der mulighed for leje af yderligere 625 m2 kontor på 2. sal. Dertil er der i ejendommens underetage 579 m2 til leje som kan anvendes til cafe, restaurationen, showroom, butik m.m. mulighederne er mange.

Kontorerne fremstår i dag hovedsageligt med en klassisk kontor indretning, og kan således hurtigt overtages med denne indretning - nymalet.

Ønsker man at bo anderledes - eks. med New Yorker-look - kan dette aftales med udlejer, som i samråd med lejer vil stå for at ombygge. Kun fantasien sætter grænser for indretningen af dette kontor.

Lejemålet er på nuværende tidspunkt en blanding imellem storrum og cellekontorer. Lejemålets vægge er dog lette, udelukkende ydervægge og gennemgående søjler er bærende.

Fra kontoret bliver der direkte adgang til stor tagterrasse, som etableres oven på varmecentralhuset i gården. Denne terrasse deles med de øvrige lejere af huset, men kan dog lejes eksklusivt. Dette vil dog medføre en lejestigning til kr. 1.250 pr. m2 ekskl. drift.

Fra Tomsgårdsvej, 100 meter fra lejemålet, er det udover busforbindelser, nem adgang til motorvejsnettet. Kommende metro ved Nørrebro Station åbner sommeren 2019.

Kontakt os for nærmere info.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,1 km.
S-tog: 1,3 km.
Metro: 1,3 km.
Motorvej: 2,7 km.