Klik på billedet for stor udgave

Det her vil overgå dine vildeste forventninger......

Blandet bolig/erhverv - bolig udgør 90 m2 udaf 290 m2 med bopælspligt

Som mægler har man det store privilegie, at se nogen fantastiske ejendomme/ lejemål rundt i byen. Ydmygheden slår en med det samme, man træde ind et sådan unikt sted,
og præcis den fornemmelse fik jeg da jeg første gang trådte ind i dette smukke herskabelige lejemål.

Mine forventninger var ikke små - men alligevel blev jeg i den grad overvældet af elegancen, troskaben mod det oprindelige og fornemmelsen for storhed. Tanken om datiden med de tunge mahognimøbler, prismerkronerne, det velpudsede sølvtøj og stuepigernes travle dag. Festerne for byens bedste borgerskab og tænk hvis disse vægge kunne tale.

Lysten til at tage en rigtig god stol og sætte sig ned og studere detaljerne i de flotte egetræsgulve, marmorpejsen med de flotte finesser, den imponerende stuk i loftet, panelerne og jeg ville helt sikkert stille mig hen i de franske altaner og nyde udsigten ned over Sankt Annæ Plads, over Garnisons Kirkens flotte kobber tag og spir.

Hvad skal jeg sige mere? 290 m2 storhed - der overgår de flestes forventninger. Bemærk at 90 m2 udgør en boligdel - og der er pligt til at have adresse på stedet.

Evt. mulighed for yderligere 365 m2 i nabolejemålet - og således ialt 655 m2 STORHED!

Og nu er lokalerne klar til en ny historie/ dagligdag og du og din virksomhed kan tage over og drive Jeres sikkert succesfulde virke herfra.

Lad os fremvise dette særlige lejemål.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,3 km.
S-tog: 1,0 km.
Metro: 0,3 km.
Motorvej: 4,0 km.