Klik på billedet for stor udgave

320 smukke m2 i den 'rigtige' del af byen

Byens bedste adresse og en af byens flotteste ejendomme

Til overtagelse d. 01.11.19 eller efter aftale, udlejes, i en af byens flotteste herskabsejendomme, kontor på 320 m2 beliggende på 2. sal.

Via yderst præsentabelt og herskabeligt opgangsparti kan lejemålet tilgås - både via trapper og oprindelig elevator i mahogni (ikke handicapvenlig).

Lejemålet er indrettet med 3 højloftede kontorer mod St. Strandstræde, hvoraf det midterste er oplagt til præsentabelt showroom eller storrumskontor.
Derudover forefindes 5 kontorer i varierende størrelser - et par af dem med skøn udsigt til Sankt Annæ Plads. Ydermere findes et kontor tilbagetrukket i lejemålet, som evt. kan anvendes til mødelokale. Alle kontorer kan tilgås via en fordelingsgang, som gør lejemålet optimalt til en virksomhed der ønsker kontoropdelinger.

Udover kontorerne rummer lejemålet 2 toiletter - det ene med bad - samt et nydeligt køkken. Lejemålet er kablet for IT/ telefoni.

Store Strandstræde har gennem de senere år oplevet en stor forandring, hvor gadens handelsliv er opblomstret og her findes et bredt og eksklusivt udvalg. Flere hippe eksklusive barer er tillige skudt op her. Beliggenheden lige ved Skt. Annæ Plads og Nyhavn, og med kort afstand til Metroen på Kgs Nytorv, er unik.

Vi ser frem til at fremvise dette flotte lejemål.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,3 km.
Tog: 1,0 km.
S-tog: 1,0 km.
Metro: 0,5 km.
Motorvej: 4,0 km.