D
  Klik på billedet for stor udgave

Kontordomicil 592 m2 - synligt og evt. snarlig overtagelse

Tagterrasse - bedre byggestil med palæruder mv. - gode P muligheder på grunden.

Repræsentativ kontordomicil på 592 m2 udbydes herved til salg uden lejere. Ejendommen er opført i røde mursten og de nydelige palævinduer fuldender harmonien i denne lille perle.
Ejendommen har stor synlighed fra Kongevejen/ Humlebæk-krydset og ikke mindst bør nævnes de gode parkeringsmuligheder på ejendommens store grund.
Ejendommen er opført i 2 plan + underetage.
Man bydes velkommen i hall’en hvor der tillige er adgang til bygningens 1.sal som indeholder den oprindelige beboelseslejlighed – i dag brugt til kontor ca. 70 m2. Direkte adgang til tagterrasse.
Ejendommens stueplan udgør i alt 222 m2 og indrettet med nogen særdeles charmerende højloftede og ganske store kontorer. Gode muligheder for ændring af indretningen. På etagen forefindes tillige gæstetoilet. Gulvene er overvejende belagt med faste tæpper.
Fra kontoret i stuen er der direkte adgang til 1. sal som tillige er indrettet som nærmest eet stort rum – i dag opdelt af en let væg. Her er et overvældende dejligt lysindfald fra både tagvinduerne og de store franske døre i gavlen.
Tillige adgang til ejendommens underetage indrettet med mødeafdeling og ejendommens kantineområde med køkken i hvidt – herfra er der direkte udgang til stor sydvendt terrasse.
I den højloftede underetage forefindes tillige 2 nydelige toiletter med fliser i marmor. En del af kælderen er i dag tillige indrettet til arkiv / fyrrum mv.
Ejendommens grund er på 2.204 m2. Grunden er udover de gode parkeringsmuligheder tillige indrettet med nydeligt haveanlæg. Garage på 24 m2 forefindes.
Jf. Lokalplan F21 må ejendommen anvendes til følgende: Liberal erhvervsvirksomhed, administration, værkstedsvirksomhed, lettere industri og lagervirksomhed.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,1 km.
Tog: 1,5 km.
Motorvej: 7,5 km.

Henning Kraaer

hk@kraer.dk
23 46 56 16