A-2010
  Klik på billedet for stor udgave

Stor butik i BIG i Herlev – 50 pct. lejerabat år 1

Omgående overtagelse - ingen afståelse - delvist indrettet med div. inventar

395 - 595 eller 990 m2 butik til leje i Danmarks nye shoppingcenter, BIG - lige i hjertet af Herlev. Lejemålet udlejes alene til salg af nye varer/ produkter.

Butikken er beliggende på centerets 1. sal med adgangsforhold direkte ud til p-dækket, og der er således mulighed for at parkere direkte foran butikkens indgang. For kunder der parkerer i stueplan findes der trappe og elevator 3 steder i centeret som let leder kunder til 1. sal - disse ved siden af Nike/ (lejemålet), ved Dalle Valle og ved Føtex/Netto.

Lejemålet består af 1 stort åbent lokale med ca. 4 meter til loftet. Gode muligheder for indretning der netop passer til Jeres virksomhed. Der er glaspartier både mod parkeringspladsen på 1. sal og mod den store P plads. Tillige gode skiltningsmuligheder, som kan ses fra såvel Herlev Hovedgade som motorvejsafkørslen.

Der er gode parkeringsforhold til kunderne, samt fine muligheder for at ankomme med offentlig transport. Der hører 1 medarbejder-parkeringsplads med til lejemålet og der er mulighed for at leje ekstra parkeringspladser til medarbejdere á kr. 315 pr. md. + moms.

Nuværende lejers inventar (se fotos) vil evt. kunne overtages på særdeles favorable vilkår.

N.B. Der udlejes ikke til restaurationer, som arbejder med kød-, grill- og pizzakoncepter samt fitnesscentre.

Lad os fremvise denne unikke mulighed.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,1 km.
S-tog: 0,4 km.
Motorvej: 0,3 km.