E
  Klik på billedet for stor udgave

NV domicil - dialog om udlejning af alle etager pågår

6.336 m2 domicil - idag indrettet til kontor - 48 P pladser i ejendommens kælder

Vi har her fornøjelsen at udbyde Thoravej 29 til salg. Ejendommen har i 12 år huset København Kommunes Handicap Center og de er nu fraflyttet og ejendommen udbydes til salg / leje.

Handicap venligt indrettet og med elevator fra kælder til 'kvist'

Ejendommen vil qua den gode lofthøjde på ca. 3-3,6 m – egne sig fortrinligt til ombygning til et rustikt ‘NV-domicil’ – med et mere råt look i indretningen. Ejendommen er opført i søjle/ drager konstruktion og alene de bærende søjler begrænser indretningen.

Her kan etableres nogen fantastiske rammer til den kreative virksomhed – alene fantasien sætter grænser- ne for hvor godt denne ejendom kan indrettes.

Københavns Nordvest Kvarter har over de seneste år overgået en ganske stor forvandling. Og området der tidligere huset de lidt ’halvskæve eksistenser’, auto- værkstederne, små industri mv. er nu blevet byen hippe kvarter der har tiltrukket den kreative branche i stor stil, arkitekter, designere mv. bor side om side.

Ejendommens stueplan er idag indrettet til reception, mødecenter med nogen MEGET store møderum, diverse kontorer og et produktionskøkken der er udlejet til ekstern lejer der gerne forestår at dække ejendommens behov frokostordning/forplejning mv.

De øvrige etager er idag indrettet med kontorer i diverse størrelser fordelt på begge sidder af en lang fordelingsgang.

3. salen har idag en mindre tagterrasse der kan udvides til i alt ca. 160 m2 - tilsvarende bør der på 1. salen etableres yderligere tagterrasse. Alle etager har mindre køkken- afsnit – samt flere toiletter.

Ejendommens kælder på 1.715 m2 er i dag indrettet med 48 P pladser og flere arkiv rum, samt ventilationsanlæg mv.

Ejendommen sælges som den står og forefindes og det vil næppe være en mulighed at ændre anvendelse til f.eks. bolig – idet dette vil fordre nedtagning af en del af ejendommen qua manglende fri-areal. Muligheden for ungdomsboliger (tidsbegrænsede) bør undersøges. Grunden er bebygget med ca. 240 %.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,2 km.
Tog: 1,1 km.
Metro: 1,1 km.
Motorvej: 2,0 km.

Henning Kraaer

hk@kraer.dk
23 46 56 16