Trippel A i mere end 3 år - Bronze 2021
E
  Klik på billedet for stor udgave

Privat tagterrasse, 5.+6. sal - udsigt over byens tage

Sjælden mulighed for leje af et helt unikt sted - evt. mulighed for leje af yderligere arealer i ejendommen

Til snarlig overtagelse udlejes kontorlejemål på 191 m2 beliggende på 5. og 6. sal i Nørrebro's 'Sorte Diamant' - og iøvrigt med egen private tagterrasse. Her er solgardiner, aircon og luftskifte og det der gør stedet komfortabelt - selv for den kræsne lejer.

Lejemålet er indrettet med 'storrum' og lys og luft strømmer ind fra alle sider. Hvem drømmer ikke om at sidde på 5. eller 6. sal og kigge ned på byens travle liv og iøvrigt kunne nyde udsigten over byens tage og spir.

Du vader i bogstaveligste forstand direkte ud i byens liv - og indenfor kort afstand finder man de hippe barer, 'latten' og alt det andet der gør det unikt at bo netop her.

Skulle der være behov for yderligere arealer - så kan vi længere nede i bygningen tilbyde arealer på op til 300 m2. Kontakt os derom.

Lejemålet er beliggende centralt på Nørrebrogade, hvor der er masser af muligheder for offentligt transport. Iøvrigt kun 400 m fra den ny Metro og Nørrebro station - der har direkte adgang til Flintholm St./ Hellerup St. Gode forbindelser til indfaldsvejene mod Lyngby/Nord og Hillerødgade.

Lad os fremvise denne nye sag.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,1 km.
S-tog: 0,4 km.
Metro: 0,4 km.
Motorvej: 2,3 km.