Klik på billedet for stor udgave

Fremleje i evt. 3 år - højloftet lager evt. mulighed for kontor

Snarlig overtagelse - gode tilkørselsforhold - flere portindgange til lagerdelen

Til overtagelse snarest muligt evt. omgående udlejes nydelig lagerejendom på samlet 1.252 m2 - heraf 1.172 m2 højloftet lager, 80 m2 kantine/ køkken og med mulighed for leje af yderligere areal til kontor - som ligge direkte i forbindelse med lagerhallen.

**Lejemålet er et fremlejemål med mulighed for leje indtil 1.4.2024 - evt. med mulighed for at forblive i ejendommen efterfølgende.
Lagerdelen er meget reelt indrettet med store rum og en loftshøjde på ca. 5 meter under drager. Ydermere forefindes 3 porte med adgang i jordniveau, som gør levering af varer nemt. Der er etableret traver kraner i 2 haller som kan bære 600 kilo pr. styk.
Til lejemålet hører adgang til fælles køkken/ kantine - som deles med kontorafsnittet. Der er evt. mulighed for leje af kontor - areal efter aftale.
Der er i kælderen indrettet mandskabsfaciliteter i form af omklædnings- og badefaciliteter - som tillige deles lejerne imellem.
Der er på ejendommens udeareal god mulighed for oplagring af varer. Der forefindes bagerst på ejendommenyderligere en uisoleret telthal på ca. 180 m2 - *kan vælges fra.
Facaden er indenfor de seneste år blevet renoveret og fremstår yderst præsentabel.

Området omkring lejemålet anvendes primært til industri og der er nemme tilkørselsforhold med kort afstand til motorvejsnettet.

Lad os endelig fremvise dette fine lejemål.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,4 km.
Tog: 3,4 km.
S-tog: 3,5 km.
Metro: 4,8 km.
Motorvej: 0,8 km.