Trippel A i mere end 3 år - Bronze 2021
C
  Klik på billedet for stor udgave

Højloftet domicil-lagerejendom m. tilh. kontorer

3.600 m2 højloftet lager og 1.636 m2 præsentabel kontordel i to plan. Gode befæstede udenomsarealer til parkering og oplagsplads.

Yderst velbeliggende erhvervsejendom i Kildebrønde Industriområde i Greve Nord med få hundrede meter til den nærmeste motorvejsafkørsel nr. 27 og Ishøj Motorvejskrydset, som forbinder Ring 3 og Holbækmotorvejen.

Ejendommen har et grundareal på 10.000 m2. Størstedelen af ejendommens udenomsareal er befæstet og kan anvendes til parkering og oplagsplads. Ejendommen har pæne og velplejede udenomsarealer med buske og træer, samt en præsentabel indkørsel.

Samlet areal udgør 5.236 m2, som fordeler sig med 1.636 m2 præsentable kontorer i to plan og 3.600 m2 højloftet lager med to store porte i jordplan.

Ejendommen fremstår velholdt i en god vedligeholdelsesstand.

Ejendommen er indrettet med en større administrationsdel på 1.636 m2 i to plan. Administrationsdelen fremstår velholdt og indrettet med storrumskontorer. Der er der udover mødelokaler, frokoststue og gode folkerum med badefacilteter.

Resten af ejendommen er indrettet til lager og produktion. Der findes to store højloftede lagerhaller med en lofthøjde på 6 meters frihøjde. I den nyeste af hallerne er der ca. 8 meter til kip og 6 meters loftshøjde ved facaderne.

Adgang til lagerdelen via to store automatiske el-porte i jordplan.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 1,2 km.
S-tog: 5,0 km.
Motorvej: 4,5 km.