Trippel A i mere end 3 år - Bronze 2021
D
  Klik på billedet for stor udgave

Autoværksted udlejes - diverse autorep. for 'udlejers' bilhandel fordres

Lejemålet udlejes fuldt udstyret med værksteds-lifte, dæk-skifte udstyr mv.

Til snarlig overtagelse udlejes herved komplet værksted i et af Gladsaxe Møllevejs flotteste bilhuse - lejemålet er på i alt 303 m2 inkl. kontor og mindre lager.

'Udlejer' er autoforhandler og ønsker, at fremleje hans værksted og lejer forpligter sig til efter nærmere aftale, at reparere biler for 'udlejers' bilhandel - og således er der fra første dag en medfølgende indtægt. Rutine og erfaring fordres.
Det er tale om et fuld etableret værksted med komplette værkstedsborde samt 3. stk værkstedsvogne samt 3. stk. lifte, afbalanceringsmaskine og dækapparat, olieaftapningsanlæg, kompressor til luft, ac/anlæg, lygteapparat, Delfitester, Megatronic svejseanlæg og meget mere.
Fælles receptionsdisk og loungeområde til kunder. Der kan og tilbydes en dedikeret medarbejder til fælles indskrivning af kunder til værkstedet som bl.a. også kan forstå for alt fakturering samt bestilling af reservedele, såfremt der måtte være behov kan der også tilbydes en mekaniker.

Værkstedets værktøj fordres indkøbt fra udlejer til fair dagspris som brugt - pris forhandles.
Der er for nu IKKE indrettet mandskabsfaciliteter/ køkken og lejer forestår selv indretning af nævnte. Lejer og udlejer deler toilet indtil lejer får indrettet egne faciliteter.

På grunden er der ret mange P pladser der fordeles mellem ejendommens lejere.

Månedlig leje er ikke til forhandling.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,2 km.
Tog: 2,3 km.
Motorvej: 0,7 km.

Henning Kraaer

hk@kraer.dk
23 46 56 16