Trippel A i mere end 3 år - Bronze 2021
  Klik på billedet for stor udgave

Mindre butik 60 meter fra Strøget - INGEN AFSTÅELSE - åben pejs, gulvvarme mv.

Ekseptionelt flot istandsat - overtagelse evt. snarest muligt - god placering nær Strøget

Mellem Københavns to befærdede gågader, Strøget og Strædet, ligger den fredede ejendom Badstuestræde nr. 7.

Søger du noget ud over det sædvanlige, så er her muligheden for at leje et gennemgribende istandsat erhvervslejemål på 98 m2. Her er ALT nyt og bl.a kan nævnes pejs, ølandsstengulv, gulvvarme og smukke detaljer. Og ikke mindst nyt toilet, tekøkken, og oversvømmelsessikring.
Lejemålet udlejes til en stabil lejer, der sætter pris på materialer af den højeste kvalitet, lokaler med et historisk vingesus. Ideelt til butik, kontor, klinik - her udlejes ikke til café, bar, mad eller lignende.

Lejemålets vægge er efter arkitekturhistorisk korrekt manér malet med silikatmaling, mens paneler og døre er malet med linoliemaling.
Hoveddør og skodder er snedkerlavede og udstyret med messinggreb og smedejernsslå. Lamper tegnet af arkitekten Asger Bay Christensen oplyser rummene og kan reguleres via lysdæmperkontakterne, og der er installeret stikudtag med automatisk tænd/sluk-funktion i vinduerne mod gaden. Den indmurede pejs giver varme og stemning til rummene.
Ejendommen har netop fået lagt fiberforbindelse (Global Connect), som det er muligt at koble sig på.

Borgerrepræsentationen i København er på vej til at sende en ny byrums- og trafikplan for Middelalderbyen i høring. Her er planen at blotlægge den eksisterende brolægning under asfalten i Badstuestræde, mens de faste parkeringspladser fjernes for at give mere plads til fodgængere og butikker.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,2 km.
Tog: 0,6 km.
S-tog: 0,6 km.
Metro: 0,7 km.
Motorvej: 5,9 km.

Casper Schougaard

cs@kraer.dk
52 92 56 16 // 33 11 25 11