33 11 25 11 | info@kraer.dk
  Klik på billedet for stor udgave

Flot nyopført penthouse lejemål - Elevator, privat tagterrasse og adgang til fælles kantine

Sjældent udbudt nyopført lejemål på hjørnet af Vimmelskaftet og Badstuestræde - Overfor den kendte og hyggelige Jorcks Passage

Med mulighed for hurtig overtagelse udlejes dette fantastisk lejemål beliggende i nyopført tagetage på 4.sal.

Lejemålet indeholder 225 m² meget veludnyttet kontor på øverste etage. Lejemålet indeholde storrumskontor, 3 mødelokaler, spisekøkken og 2 toiletter heraf et med bad. Fra storrumskontoret er der udgang til skøn sydvendt tagterrasse med kig til Christiansborg og byens tage.

Sjælden mulighed for kombinationen af et velisoleret og ventileret lejemål efter alle nutidens standarder midt i den gamle charmerende del af København. Lejemålet bliver desuden overalt udført i flotte materialer med bl.a. mat lakerede trægulve i kontorrum, flotte grå klinker i toiletrum, glasvægge med sorte profiler, Quooker, akustiklofter, Philips Hue LED belysning, hårdttræs belægning på tagterrassen og meget mere.

Ejendommen ligger overfor Jorcks Passage, hvor der fra starten af 2024 vil være mulighed for at deltage i passagens nyetablerede kantine på 4.sal. Udover ret til at benytte kantinen får man desuden adgang til kantinens 5 mødelokaler samt mulighed for at låne spisesalen med plads til 60-80 personer til f.eks. personalearrangementer, kundearrangementer og lignende udenfor frokosttiden.

Fra lejemålet er der ca. 400 meter til både Nørreport Station, Rådhuspladsen Metro og Gammel Strand Metro. Derudover er der kun 500 meter til parkeringshuset på Israels Plads.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,4 km.
Tog: 0,4 km.
S-tog: 0,4 km.
Metro: 0,4 km.
Motorvej: 4,5 km.