33 11 25 11 | info@kraer.dk
  Klik på billedet for stor udgave

Smukkeste lokaler - Midt mellem Strøget og Strædet

Exceptionelt flot istandsat, gulvvarme, åben pejs og god loftshøjde på 2,4 meter - Overtagelse snarest muligt

Mellem Københavns to befærdede gågader, Strøget og Strædet, ligger den fredede ejendom Badstuestræde nr. 7.

Ideelt til frisør, klinik, butik eller kontor - her udlejes ikke til café, bar, mad eller lignende. I baglokalerne er der trukket vand og afløb i væggen, så her kan let etableres eksempelvis vaskestole til frisør.

Søger du noget ud over det sædvanlige, så er her muligheden for at leje et gennemgribende istandsat erhvervslejemål på 112 m². Her er ALT nyt og der kan bl.a. nævnes pejs, ølandsstengulv, nye toiletter, nyt tekøkken, gulvvarme, genvindingsanlæg og mange smukke detaljer. Lejemålets vægge er efter arkitekturhistorisk korrekt manér malet med silikatmaling, mens paneler og døre er malet med linoliemaling. Hoveddør og skodder er snedkerlavede og udstyret med messinggreb og smedejernsslå. Lamper tegnet af arkitekten Asger Bay Christensen oplyser rummene og kan reguleres via lysdæmperkontakterne, og der er installeret stikudtag med automatisk tænd/sluk-funktion i vinduerne mod gaden. Den indmurede pejs giver varme og stemning til rummene. Ejendommen har netop fået lagt fiberforbindelse (Global Connect), som det er muligt at koble sig på.

Lejemålet udlejes til en lejer, der sætter pris på materialer af den højeste kvalitet og lokaler med et historisk vingesus.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,2 km.
Tog: 0,6 km.
S-tog: 0,6 km.
Metro: 0,7 km.
Motorvej: 5,9 km.