33 11 25 11 | info@kraer.dk
C
  Klik på billedet for stor udgave

Bagsværd Sundhedshus - klinik lejemål 111 m² med eget køkken og toilet

Mulighed for at leje lokaler i klinikfællesskab fra kr. 3.500 pr. måned

Selvstændigt lejemål i Bagsværd Sundhedshus 111 m². Lejemålet på 111 m² består af stort åbent gennem belyst lokale, 2 behandlerrum samt eget køkken og toilet. Lejen i det selvstændige lejemål inkluderer ikke forbrug af el, vand og varme.

I ejendommen findes desuden et klinikfællesskab, hvor der er mulighed for at leje lokaler fra kr. 3.500 - 6.000 pr. måned. Til lejemålene hører fælles adgang til toiletter, spisekøkken, venteværelse og stort mødelokale. I klinikfællesskabet inkluderer lejen el, vand, varme, internet, rengøring på fællesarealerne samt brug af mødelokalerne.

Sundhedshuset er særdeles centralt beliggende med kun 450 meter til Bagsværd Station og kun 350 til Motorvejsafkørslen.

På ejendommens grund er der anlagt parkeringspladser med 3 timers gratis parkering for besøgende. Derudover er der efter nærmere aftale mulighed for parkering hele dagen for ansatte i Sundhedshuset.

Bagsværd Sundhedshus blev grundlagt i 2020, med intentionen om at skabe mulighed for at samle en lang række sundhedsfaglige og træningsmæssige behov under samme tag. I Bagsværd Sundhedshus finder du i dag bl.a. FysioDanmark, PureGym (det tidligere Fitness World), LOOP Fitness, Lægerne Bagsværd Nord og Lægerne Sprange og Falch

Der er desuden mulighed for at leje gode højloftede og opvarmede depot/lagerrum i kælderen med adgang via elevator. Ydermere er der i kælderen fælles omklædnings- og badefaciliteter.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,1 km.
S-tog: 0,5 km.
Motorvej: 0,4 km.