33 11 25 11 | info@kraer.dk
D
  Klik på billedet for stor udgave

DEN GAMLE KØBMANDSGÅRD I RUNGSTED

541 m² kombineret bolig og erhverv - ledig til købers disposition

Det er et par dage siden, at købmandsgården på Vallerød Vænge var købmandsgård med kolonialvarer på hylderne i butikken. Men den står her endnu, købmandsgården, renoveret fra himmel til kælder med 220 m² privat bolig og 321 m² erhverv. Ikke nødvendigvis købmandserhverv, men hvilket som helst erhverv. Hvis man gerne vil forene den private bolig med sit erhverv, bliver den gamle købmandsgård i Rungsted ikke meget bedre.

Ejendommen er opdelt i to ejerligheder. Ejerlighed nr. 1 består af boligen med 220 m² boligareal og 33 m² kælder, mens ejerlejlighed nr. 2 består af 321 m² erhvervsareal. Der foreligger tilladelse fra Hørsholm Kommune om konvertering af erhvervsejerlejligheden til bolig.

Købmandsgården er bygget i 1880. Den historie fortæller det gamle skilt på muren. Alle gulve er originale, taget er skiftet, alt er lyst, flotte sprossede vinduer og døre. Hver eneste kvadratmeter har haft besøg af en håndværker. Den private boligdel ligger isoleret fra erhvervsdelen, men der er ikke langt til arbejde. Én dør, så er man der. Der er flere separate indgange til erhvervsdelen, også direkte fra gaden til et butikslokale eller showroom, så hvis man ønsker at udleje til mere end én lejer, er der mulighed for det. Grunden er 1394 m² med en kultiveret og flot anlagt have. Alt er lige til at flytte ind i.

Rungsted Havn ligger lige om hjørnet. Den blev udbygget i 2016 og kan i dag tilbyde 850 havnepladser fra joller til store kølbåde. Havnen er en charmerende cocktail af liv og meget at kigge på. Her er lækre forretninger og 11 restauranter i alle klasser, fra den hurtige grillmiddag til den finere restaurant. Rungsted er også en by med gode skoler, private og offentlige, og sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal, tennis og flere golfbaner.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,2 km.
Tog: 1,5 km.
Motorvej: 3,9 km.