33 11 25 11 | info@kraer.dk
E
  Klik på billedet for stor udgave

Charmerende og flot istandsat pakhus med privat tagterrasse

Spændende kontorlejemål på 450 m² med åbent atrium i 2 etager

Til overtagelse efter nærmere aftale udlejes 450 m² kontor. Lejemålet er beliggende i ét af byens ældste pakhuse, som siden er omdannet til kontor.

Lejemålet rummer et flot atrium, hvilket sammen med de smukke gamle egetræs bjælker giver en unik sammenhæng mellem etagerne og samtidig en intim og hyggelig atmosfære. På 3.sal er der rundt om lejemålets atrium placeret 5 kontorer/møderum i forskellige størrelser med glasvægge mod atrium. Derudover indeholder etagen spisekøkken i åben forbindelse med atrium. Fra spisekøkkenet er der adgang til storrumskontor, som ligger en halv etage forskudt fra den resterende 3.sal. I forbindelse med storrumskontoret er der ligeledes indrettet to små 1 personers møderum/telefonbokse.

4.sal indeholder balkon rundt om atrium, hvor der er god plads til at indrette arbejdsstationer. Fra 4.sal er der desuden adgang til stort charmerende mødelokale med skrå vægge på 5.sal, samt ejendommens fantastiske tagterrasse. Tagterrassen er til lejers eksklusive brug og er på ca. 50 m² med enestående udsigt til Christiansborg og byens øvrige tårne.

Lejemålet blev i 2021 gennemgribende istandsat og fremstår i dag i en særdeles indbydende stand. I forbindelse med ny lejers indflytning vil lejemålet blive nymalet og gulvene nybehandlet.

NB! Ejendommens nedre etager er udlejet til club Chateau Motel - der alene har åbent sent aften overvejende i weekenden. Chateau Motel er forpligtet til at holde alle fællesområder rene og nydelige.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Bus: 0,2 km.
Tog: 0,5 km.
Metro: 0,5 km.
Motorvej: 6,0 km.

Casper Schougaard

cs@kraer.dk
52 92 56 16