33 11 25 11 | info@kraer.dk
  Klik på billedet for stor udgave

Flot og indbyende kontor midt på Nytorv

Udsigt over Nytorv og Københavns Byret - præsentabel ejendom

Ejendommen er beliggende i hjertet af København med flot udsigt over Nytorv/ Gammeltorv og til den smukke rets bygning overfor ejendommen.

Lejemålet og ejendommen fremtræder indbydende og i en særdeles flot stand. Adgang til lejemålet sker via præsentabel opgang med løber. Lejemålet indeholder 2 lyse kontorer en suite mod Nytorv med flotte plankegulve og smukke høje paneler. Derudover indeholder lejemålet entré/ lounge samt yderligere kontor, hvor der efter nærmere aftale opsættes nyt tekøkken med køleskab og opvaskemaskine. Lejemålet indeholder desuden et flot og rummeligt badeværelse med bruseniche samt mulighed for vaskemaskine.

I ejendommens høje kælder og stueetage, er der efter nærmere aftale, desuden mulighed for at leje flotte og særdeles præsentable mødelokaler/event lokaler på dagsbasis. Lokalerne er oplagte til kundearrangementer, bestyrelsesmøder mv.

Området summer af liv med caféer, restauranter, butikker og markeder på torvet. Fra ejendommen er der kun 50 meter til Strøget og 100 meter til Københavns Kanaler. Særdeles centralt beliggende med kun 350 meter til Rådhuspladsen Metro, 500 meter til Gammel Strand Metro og kun 650 meter til Nørreport Station og parkeringskælderen ved Israels Plads.

Kontakt Kraer erhvervsmægler for nærmere information på tlf. 33 11 25 11.

Afstande:
Tog: 0,7 km.
S-tog: 0,7 km.
Metro: 0,4 km.