33 11 25 11 | info@kraer.dk

Find forskellige typer af erhvervslejemål

 

Vi har altid en bred vifte af ledige og forskellige typer af erhvervslejemål. Vores udbudsliste er omfattende og jævnligt opdateret, så du altid kan finde de nyeste lejemål.

 

På vores site finder du udlejning af forskellige typer erhvervslejemål samt muligheden for at oprette en søgeagent. Vi dækker følgende områder:

 

- KONTORLEJEMÅL

- LAGERLEJEMÅL

- BUTIKSLEJEMÅL

- KONTORHOTEL

 

Vi tilbyder endvidere formidling af investeringsejendomme

 

Udlejning af lokaler har været én af vore spidskompetencer i mange år, så uanset om det drejer som udlejning af kontorlokaler, lagerlokaler, produktionslokaler eller andre former for udlejning af lokaler, så kontakt os endelig og hør hvad vi kan gøre for dig.

 

En anden af vore spidskompetancer er, at finde det helt rigtige kontor i København til de virksomheder, som enten ønsker at flytte til hovedstaden eller som måske er vokset ud af deres nuværende kontorlejemål i København.

Vi er altid på forkant med udviklingen og det betyder, at vi ikke blot ved hvilke lejemål der er ledige i øjeblikket, men ofte også ved, hvad der bliver ledigt inden for nær fremtid. 

 

Såfremt du ikke har fundet hvad du søgte, så send os gerne en mail på info@kraer.dk - vi tilbyder også emner, som ikke er præsenteret på vores site. 


Kraer erhvervsmægler

Havnegade 39

1058 København K

 

Tlf. 33 11 25 11