33 11 25 11 | info@kraer.dk

Kontor til leje i København - Flotte og indbydende lokaler 

 

Søger din virksomhed nye lokaler, så lad os forestå denne både tidskrævende og ikke mindst kompetencekrævende proces. Lad os repræsentere dig og dit firma - vi har den nødvendige erfaring!

 
Der er rigtig mange danske firmaer, som ønsker at have kontor i hovedstaden. Lige her hos Kraer erhvervsmægler har vi et stort antal af kontorlejemål i København, og vores emnekartotek vokser hele tiden - alle dage. 

 

Udbuddet af kontorlejemål spænder vidt, og der er noget for enhver smag. Hvadenten du ønsker dit nye kontor i en nyopført og top-moderne kontorbygning i glas og stål eller mere hælder til de gamle bygninger, hvor renoveringen er udført med henblik på at bibeholde charmen med f.eks. synlige bjælker og rustikke facader. Uanset hvad du præfererer, så er mulighederne mange i København, når det kommer til kontorudlejning og udtrykket deraf. 

 

Hos Kraer er der næsten en halv million kvadratmeter til rådighed for plads til skriveborde, stole og computere, hvilket svarer til næsten 10 procent af Københavns totale antal af kontorer. Næsten ¼ af hele Danmarks kontorarealer, som står til leje p.t., er lokaliseret i hovedstaden. Det er nu, du skal slå til, hvis du vil have en optimal kontor lokation i København. 

 

Ledige kontorlejemål i København

I øjeblikket har vi bl.a. følgende ledige kontorlejemål i København:

 

 

Find hurtigt dit nye kontorlejemål i hovedstaden vha. Kraer

 

På vores hjemmeside kan du hurtigt og enkelt få et overblik over, hvilke ledige kontorlejemål der i øjeblikket er tilgængelige i København. Find kontorlejemål der er beliggende i København N, København K, København V, København Ø, København NV, på Frederiksberg og mange, mange flere steder. Se de mange forskellige kontorlejemål, der spænder mellem 100 og 1000 kvadratmeter. Find derfor let et kontorlejemål med den ønskede beliggenhed og med et passende antal kvadratmeter til skriveborde, kontorstole, computere m.m. 

 

Klik ind på et ønsket lejemål for at læse yderligere om overtagelse, pris for leje og for at se flere fotos. Ved at klikke på det ønske kontorlejemål, kan du også læse mere om:  

  • Kontor - areal
  • Kontor - leje pr. m²
  • Driftsudg. pr. m²
  • Leje pr md. inkl. driftsudg.
  • og meget, meget mere. 

 

Herunder vil der også stå, om der eventuelt er elevator til rådighed, og hvad du som lejer har adgang til - dvs. faciliteter, evt. tagterrasse osv. Ydermere finder du en beskrivelse af lejemålet, og hvad der foreligger tæt på.

 

Hvis du finder et kontorlejemål i vores udvalg, der er interessant, kan vi fremvise det, således at du kan fornemme om det udvalgte lejemål skal være dit nye, fremtidige kontor i København. For os er det enormt vigtigt, at det føles rigtigt for dig, og at du kan se dit firma i disse lokaler. Vi ønsker nemlig, at du har den helt rette mavefornemmelse, når du skal vælge nyt kontor! 

 

Lad os hos Kraer hjælpe dig med at finde det rette kontorlejemål

Kraer erhvervsmægler har mange års erfaring med udlejning af kontorlejemål i smukke København, og vi har et bredt kendskab til, hvad der rører sig i hovedstaden. 

 

Vores mange år i branchen betyder også, at vi har en bred vifte af gode kollegaer samt bekendtskaber i branchen. Det betyder for dig, at hvis du ikke lige fandt det ønskede lejemål i vores udpluk, kan du ganske vist kontakte os eller tilmelde dig vores søgeagent. På den måde får du besked med det samme, når vi får nye kontorlejemål ind, som kan matche dine behov, præferencer samt ønsker. 

 

Kraer erhvervsmægler - din personlige og professionelle erhvervsmægler

Hos Kraer er vores grundlæggende vision at yde en høj kompetent service, der skaber langvarige relationer med vores lejere såvel som udlejere. Når du er kunde hos os, kan du forvente et meget jordnært og ikke mindst ukompliceret forløb med dine ønsker, præferencer og behov i højsædet. 

 

Siden Kraer erhvervsmægler påbegyndte i 2004, har vi repræsenteret en stabil kreds af større og mindre ejendomsselskaber. Med de mange år på bagen er vi både erfarne, professionelle og nytænkende. 

 

Vores store udvalg af lejemål i den centrale del af København, vores brede markedskendskab og høje serviceniveau gør os til den helt rette samarbejdspartner for aktører i det københavnske erhvervsejendomsmarked. Vi prioriterer vores kunder, hvor vi både rådgiver, vejleder og yder kompetent service i topklasse.