Privatlivspolitik for Kraer Erhverv ApS 

 

1.

Formålet med denne politik

 

1.1.

Denne persondatapolitik regulerer al behandling af personoplysninger hos Kraer Erhverv ApS (CVR-nr. 30197623), herefter Kraer.

 

1.2.

Skulle du have spørgsmål til dele af politikken er du meget velkommen til at kontakte os på info@kraer.dk Virksomheden kan endvidere træffes på 3311 2511 indenfor normal kontortid.

 

 

2.

Hvilke oplysninger behandler vi?

 

2.1.

Oplysninger vi får fra dig

 

Hos Kraer behandler vi de oplysninger, som du selv afgiver til os, eller som vi indsamler fra dig, og som er nødvendige for, at vi kan yde den bedst mulige rådgivning til dig.

 

De oplysninger, du selv afgiver til os er bl.a. oplysninger givet via vores hjemmeside, tilmelding til søgeagent og forespørgsler via chatfunktion, eller på vores anmodning i forbindelse med opstart eller vedligeholdelse af et kundeforhold. Der vil som udgangspunkt alene være tale om almindelige, ikke-følsomme oplysninger, dog vil vi efter omstændighederne også behandle dit CPR-nummer til brug for lovpligtig hvidvaskdokumentation.

 

2.2.

Automatisk indsamlede data

 

Se særskilt omtale i afsnit 4 nedenfor.

 

2.3

På hvilket grundlag behandler vi dine oplysninger?

 

Kraer behandler dine personoplysninger på et af følgende grundlag efter persondatareglerne:

  • Du har givet dit samtykke til behandling af personoplysninger til et eller flere specifikke formål, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a)
  • Behandlingen er nødvendig til vores opfyldelse af en kontrakt med dig, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b)
  • Behandlingen er nødvendig for Kraers overholdelse af en retlig forpligtelse, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra c)
  • Behandlingen er nødvendig for at beskytte vitale interesser, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra d), eller for at Kraer eller tredjemand kan forfølge en legitim interesse, jf. artikel 6, stk. 1, litra f), med henblik på fx at hindre misbrug eller tab af data eller for at styrke IT-sikkerheden
  • Behandling af personoplysninger følger af lov, jf. databeskyttelseslovens § 11, stk. 2, nr. 1).
2.4

Hvad bruger vi oplysningerne til?

 

Nedenstående er eksempler på vores anvendelse af de indsamlede oplysninger:

  • Yde den bedst mulige bistand og rådgivning til dig som kunde
  • Kommunikation i forbindelse med eventuel forespørgsel til os.
  • Markedsføring, hvis vi har dit udtrykkelige samtykke hertil.
  • Sikring af brugervenlighed og sikkerhed.
  • Optimering af vores digitale løsninger.
  • Administration af søgeagent
2.5.

Hvem får adgang til oplysningerne?

 

Dine oplysninger vil blive behandlet af medarbejdere i Kraer til de formål, som er anført ovenfor. Derudover vil dine personoplysninger blive overladt til vores eksterne leverandør af hjemmesideløsningen, som vi har indgået gyldig databehandleraftale med, hvilket sikrer, at behandlingen alene sker til vores formål og efter vores instruks.

 

Herudover videregiver vi i visse tilfælde oplysninger undenfor Kraer, fx til fotografer som skal kunne komme i kontakt med dig, til tinglysning samt offentlige myndigheder, hvor det er påkrævet efter lovgivningen.

 

 

3.

Særligt om hjemmeside data og cookies

 

3.1.

Hvorfor behandler vi dine personoplysninger?

 

Vores digitale løsninger er baseret på forskellige teknologier med det formål at sikre brugervenlighed og sikkerhed. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning, enten direkte af os eller af en tredjepart på vegne af os. Analyse af klikstrømsdata og cookies er eksempler på dette.

 

Eksempler på data, der opsamles og analyseres:

  • Dato og tidspunkt for besøg
  • De sider der besøges i løsningen
  • IP-adressen på den besøgende
  • Oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version, operativsystem m.m.)
  • URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores løsning)

​Vi anvender Google Analytics som webanalyseløsning i vores digitale løsninger. I denne forbindelse sendes webanalysedata fra vores digitale løsninger til analyse i den service, Google udbyder. Her fungerer Google Analytics som ”databehandler” af data, som vi er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retlige krav. Du kan se mere om Googles fortrolighedspolitik, herunder lovlige overførselsgrundlag til lande udenfor EU, her: https://www.google.com/intl/da/policies/

 

Google tilbyder en række løsninger til anonymisering af dine data og adfærd, se mere her:

https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=da

         

Du kan læse mere om vores brug af cookies nedenfor.

 

3.2

Hvad er cookies?

 

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal, som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies, og de kan bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt, de kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

 

3.3.

Cookietyper og deres formål

 

Vi anvender følgende former for cookies:

  • Tekniske cookies: Er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. De sørger også for, at du ikke hele tiden ryger af den hjemmeside, du besøger. Du kan læse mere om tekniske cookies her.
  • Statistikcookies: Optimerer design, brugervenlighed og effektiviteten af hjemmesiden. Du kan læse mere om statistikcookies her.
  • Markedsføringscookies: Bruges til at vise dig reklamer for produkter eller oplevelser, du tidligere har kigget på. Du kan læse mere om markedsføringscookies her.
  • Personaliseret cookie: Bruger oplysninger til at sortere indhold, så du får vist indhold, der er relevant for dig. Du kan læse mere om personaliserede cookies her.
3.4.

Slet eller slå cookies fra i browseren

 

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.

 

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at hvis du bruger flere browsere, så skal du slette cookies på dem alle.

 

 

4.

Hvor lang tid opbevarer vi oplysninger om dig?

 

4.1.

Personoplysninger slettes løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

 

4.2.

Af hensyn til vores ejendomsmægler- og rådgiveransvar gemmes afsluttede sager som udgangspunkt i 10 år i overensstemmelse med forældelsesreglerne.

 

 

5.

Dine rettigheder

 

5.1.

I forbindelse med, at vi behandler dine oplysninger har du en række rettigheder, herunder ret til indsigt i dine oplysninger og i visse tilfælde ret til indsigelse, berigtigelse, begrænset behandling, sletning og dataportabilitet. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os, jf. pkt. 8.

 

5.2.

Mener du ikke, at dine oplysninger er blevet behandlet korrekt af Kraer, kan du indgive klage til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

 

 

6.

Version

 

6.1.

Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

 

6.2.

Denne privatlivspolitik er senest ændret d. 10.1.2019.