33 11 25 11 | info@kraer.dk

Ejendomsinvestering

 

Ejendomsinvestering via Kraer erhverv - Hvis De er på udkig efter en ejendomsinvestering, kan De på vores sider se, hvad vi kan tilbyde af ejendomsinvestering i øjeblikket. Vores indgående markedskendskab til giver os velfunderede forudsætninger for at sætte den korrekte pris på en ejendomsinvestering.

 

Vælg lejemålstype:

 

Vælg areal:

 

Kraer Erhverv - ejendomsinvestering

Kraer Erhverv servicerer kunder til ejendomsinvestering i Danmark.Vi har flere års erfaring med ejendomsinvestering og samarbejder med såvel små som store ejendomsselskaber og projektudviklere.


Læs mere om:

 

Ejendomshandel
Ejendomshandel - Find det som du søger hos Kraer Erhverv. Vi er ihærdige indenfor ejendomshandel, og vi stiller høje krav til kvaliteten i ejendomshandel. Dermed vil vi sikre, at vi altid får tilfredse kunder. Både med forløbet og resultatet af en ejendomshandel. Vi ønsker at opbygge en tillid, der kan føre til lange samarbejdsrelationer og til nye kunder og opgaver indenfor ejendomshandel.

 

Ejendomsmægler erhverv
Ejendomsmægler erhverv - Kraer Erhverv er ejendomsmægler til erhverv. Har De brug for en ejendomsmægler til erhverv kan De trygt overlade processen til os. Som specialiseret ejendomsmægler til erhverv har afdækker vi mulighederne, og forhandler for Dem. Vi stiller høje krav til kvaliteten. Og vores mangeårige kendskab til ejendomsmægler markedet er en forudsætning for, at vi kan give Dem en løsning, der optimerer alle de praktiske, økonomiske og kontraktretlige betingelser.

 

Erhvervslokaler
Erhvervslokaler både i Københavns indre by eller de større danske provinsbyer. Kraer Erhverv tilbyder et bredt udvalg af erhvervslokaler i alle størrelser og udformninger. Vi har altid potentielle lejere eller købere af erhvervslokaler i vores kartotek. Både med interesse for erhvervslokaler Københavns indre by eller erhvervslokaler de større danske provinsbyer.

 

Erhvervsejendomme
Erhvervsejendomme på nettet - På disse sider præsenterer vi mange forskellige erhvervsejendomme. Kontakt os for viden om de seneste erhvervsejendomme vi har i porteføljen. Finder De erhvervsejendomme, der passer til Deres behov, kan De få Deres ønsker til erhvervsejendomme registreret i vores kartotek. Så finder vi frem til det, der passer netop Dem.