Erhvervslokaler

 

Erhvervslokaler både i Københavns indre by eller de større danske provinsbyer. Kraer Erhverv tilbyder et bredt udvalg af erhvervslokaler i alle størrelser og udformninger. Vi har altid potentielle lejere eller købere af erhvervslokaler i vores kartotek. Både med interesse for erhvervslokaler Københavns indre by eller erhvervslokaler de større danske provinsbyer.

 

Formidling af erhvervslokaler

På disse sider præsenterer vi mange forskellige nye erhvervslokaler, kontor og lagerfaciliteter eller butikslokaler. Finder De ikke et erhvervslokale der passer til Deres behov, kan De få Deres ønsker til et erhvervslokale registreret i vores kartotek. Så finder vi frem til det erhvervslokale, der passer netop Dem.

 

Læs mere om:

 

Forretningslokaler
Forretningslokaler ledige lige nu. Se på vores side for ledige forretningslokaler. De både finde forretningslokaler i storkøbenhavn og i provinsen. På disse sider præsenterer vi mange forskellige nye kontorlokaler, forretningslokaler, investeringsejendommme eller lagerfaciliteter. Vi søger og leverer forretningslokaler i alle størrelser.

 

Investeringsejendomme
Investeringsejendomme online - Hvis De er på udkig efter investeringsejendomme, kan De på vores sider se, hvad vi kan tilbyde af investeringsejendomme i øjeblikket. Vores indgående markedskendskab til investeringsejendomme giver os velfunderede forudsætninger for at sætte den korrekte pris på investeringsejendomme.

 

Kontor i København
Kontor i København - Kontakt Kraer erhverv for en professionel formidling af kontor i København eller i provinsen. Vi tager os af køb, salg og udlejning af såvel kontor som lager/produktionsejendomme i både københavn og provinsen. Leder De efter et kontor i København kan De se på vores sider hvilke faciliteter vi tilbyder, og hvis De har en ejendom med kontor i København kan De med fordel kontakte os da vi vores kartotek med søgende er af en pæn størrelse.

 

Kontor leje
Kontor leje - Skal De bruge kontor leje kan De hos Kraer Erhverv se hvilke muligheder vi tilbyder. Vi laver formidling af kontor leje i både storkøbenhavn og kontor leje i provinsen. Vi er erhvervsmæglere med flere års erfaring på markedet. Leder De efter en erhvervsmægler til formidling af kontor leje kan Kraer erhverv sikkert være behjælpelige at dække deres behov.