33 11 25 11 | info@kraer.dk

Kontor i København

 

Kontor i København - Kontakt Kraer erhvervsmægler for en professionel formidling af kontor i København eller i provinsen. Vi tager os af køb, salg og udlejning af såvel kontor som lager/produktionsejendomme i både københavn og provinsen. Leder De efter et kontor i København kan De på vores hjemmeside se hvilke faciliteter vi tilbyder. Hvis De har en ejendom med kontor i København kan De med fordel kontakte os, da vi vores kartotek med søgende er af en pæn størrelse.

 

Formidling af kontor i København

Har De brug for et nyt kontor, domicil, lagerudlejning, lokaler eller anden erhvervsejendom kan De på vores sider se hvilke emner vi på listen lige nu. Alle kontor emner er sorteret efter størrelsen på lokalerne. De kan også kontakte os og overlade processen til os - Vi undersøger gerne hvilke muligheder, der er for at finde et nyt domicil for netop Deres virksomhed. Vi afdækker mulighederne, og forhandler for Dem. Vi stiller høje krav til kvaliteten. Og vores mangeårige kendskab til markedet er en forudsætning for, at vi kan give Dem en løsning, der optimerer alle de praktiske, økonomiske og kontraktretlige betingelser.

 

Læs mere om:

 

Produktionslokaler
Produktionslokaler - Har De brug for mere plads til opbevaring eller produktionslokaler? Kraer Erhverv servicerer kunder til erhvervsejendomme i Danmark. Vi tager os af køb, salg og udlejning af såvel kontorer, produktionslokaler og lagerudlejning. Fra 10 m2 til 10.000 m2 til produktionslokaler, lagerudlejning, eller kontorer. Vi har flere års erfaring, og vi holder godt øje med markedet. Kraer Erhverv samarbejder med såvel små som store ejendomsselskaber og projektudviklere. Lad os formidle Deres nye produktionslokaler.

 

Udlejning af kontor
Udlejning af kontor hos Kraer Erhverv. Søger De udlejning af kontor kan De med fordel se udbudet på vores sider eller kontakte os via e-mail eller på telefon. Vi samarbejder med såvel store som små ejendomsselskaber som tilbyder udlejning af kontor og projektudviklere som også har interesser i at lave udlejning af kontor.

 

Erhvervslejemål
Erhvervslejemål hos Kraer erhvervsmægler. Vi har et veludviklet komptencegrundlag for formidling af erhvervslejemål. Vi formidler og håndterer kontakten indenfor erhvervslejemål mellem udlejer og lejer. Et erhvervslejemål skal være i en god stand, og vi tager udgangspunkt i at sørge for at dit nye erhvervslejemål lever op til de aftalte standarder.

 

Erhvervslejemål København
Erhvervslejemål København hos Kraer. Skal du bruge et erhvervslejemål i København kan vi hjælpe dig med kontakten. Se ledige erhvervslejemål København på vores sider. Vi formidler erhvervslejemål i København og og storkøbenhavn indenfor både kontor, produktion og lager. Et erhvervslejemål i København er mange gange attraktivt og det kan være svært selv at skulle finde et godt erhvervslejemål i København.