Erhvervslejemål

 

Erhvervslejemål hos Kraer Erhvervsmægler. Vi har et veludviklet kompetence grundlag for formidling af erhvervslejemål. Vi formidler og håndterer kontakten indenfor erhvervslejemål mellem udlejer og lejer. Et erhvervslejemål skal være i en god stand, og vi tager udgangspunkt i at sørge for at dit nye erhvervslejemål lever op til de aftalte standarder.

 

Kraer Erhverv - erhvervslejemål

Kraer Erhverv servicerer kunder til erhvervsejendomme i Danmark. Vi tager os af køb af erhvervslejemål, salg af erhvervslejemål og udlejning af erhvervslejemål indenfor såvel kontorer som lager/produktionsejendomme. Fra 10 m2 til 10.000 m2. Vi har flere års erfaring, og vi holder godt øje med markedet. Kraer Erhverv samarbejder med såvel små som store ejendomsselskaber og projektudviklere. Kraer Erhverv kan også tilbyde full-service indretning af Deres nye domicil, idet vi samarbejder med førende arkitekter. Vi er ihærdige, og vi stiller høje krav til kvaliteten. Dermed vil vi sikre, at vi altid får tilfredse kunder. Både med forløbet og resultatet. Vi ønsker at opbygge en tillid, der kan føre til lange samarbejdsrelationer og til nye kunder og opgaver.


Læs mere om:

 

Erhvervslejemål København
Erhvervslejemål København hos KRAER Erhverv. Skal du bruge et erhvervslejemål i København kan vi hjælpe dig med kontakten. Se ledige erhvervslejemål København på vores sider. Vi formidler erhvervslejemål i København og og storkøbenhavn indenfor både kontor, produktion og lager. Et erhvervslejemål i København er mange gange attraktivt og det kan være svært selv at skulle finde et godt erhvervslejemål i København.

 

Kontorlokaler
Kontorlokaler til leje. Vi sørger for udlejning, køb eller salg af kontorlokaler. Hos os gør vi meget for at vores kunder får en god oplevelse når formidling af kontorlokaler foretages. Vi tilbyder et bredt udvalg af kontorlokaler i alle størrelser og udformninger. Hvis du er interesseret i udlejning af kontorlokaler søger vi hele tiden på vores kunders vegne.

 

Udlejning af lokaler
Udlejning af lokaler til kontor eller udlejning af lokaler produktion eller lager. Hos Kraer Erhverv tilbydes udlejning af lokaler. Du finder udlejning af forskellige typer af lokaler på vores side. I vores kartotek findes derudover en del kunder som selv søger efter udlejning af lokaler.

 

Ejendomsmægler erhverv
Udlejning erhverv - Find lokaler her! Hos Kraer erhverv har vi meget erfaring indenfor udlejning til erhverv. Du kan på vores sider selv se de lokaliteter vi har har lige nu indenfor udlejning til erhverv. Kontakt os for en nærmere dialog om hvad vi har indenfor udlejning erhverv.