33 11 25 11 | info@kraer.dk

Erhvervslejemål københavn

 

Erhvervslejemål København hos KRAER Erhverv. Skal du bruge et erhvervslejemål i København kan vi hjælpe dig med kontakten. Se ledige erhvervslejemål København på vores sider. Vi formidler erhvervslejemål i København og og storkøbenhavn indenfor både kontor, produktion og lager. Et erhvervslejemål i København er mange gange attraktivt og det kan være svært selv at skulle finde et godt erhvervslejemål i København.

 

Kraer Erhverv - erhvervslejemål København

Erhvervs lejemål ledigt lige nu kan du finde hos KRAER Erhverv. De erhvervslejemål som vi formidler dækker de behov som lejer mange gange har. Vores fokus er formidling af erhvervs lejemål og udlejning af erhvervs lejemål. Vi tager os af køb, salg og udlejning af såvel kontorer som lager/produktionsejendomme. Det vil det meste indenfor erhvervs lejemål.

 

Du kan også se mere om:

 

Butikslokaler
Butikslokaler til udlejning eller salg. Kraer Erhverv tilbyder et bredt udvalg af butikslokaler i alle størrelser og udformninger. Desuden har vi altid potentielle lejere eller købere af butikslokaler i vores kartotek. Både med interesse for butikslokaler i København indre by eller butikslokaler i de større danske provinsbyer.

 

Ejendomshandel
Ejendomshandel - Find det som du søger hos Kraer Erhverv. Vi er ihærdige indenfor ejendomshandel, og vi stiller høje krav til kvaliteten i ejendomshandel. Dermed vil vi sikre, at vi altid får tilfredse kunder. Både med forløbet og resultatet af en ejendomshandel. Vi ønsker at opbygge en tillid, der kan føre til lange samarbejdsrelationer og til nye kunder og opgaver indenfor ejendomshandel.

 

Ejendomsinvestering
Ejendomsinvestering via Kraer erhverv - Hvis De er på udkig efter en ejendomsinvestering, kan De på vores sider se, hvad vi kan tilbyde af ejendomsinvestering i øjeblikket. Vores indgående markedskendskab til ejendomsinvestering giver os velfunderede forudsætninger for at sætte den korrekte pris på en ejendomsinvestering.

 

Ejendomsmægler erhverv
Ejendomsmægler erhverv - Kraer Erhverv er ejendomsmægler til erhverv. Har De brug for en ejendomsmægler til erhverv kan De trygt overlade processen til os. Som specialiseret ejendomsmægler til erhverv har afdækker vi mulighederne, og forhandler for Dem. Vi stiller høje krav til kvaliteten. Og vores mangeårige kendskab til ejendomsmægler markedet er en forudsætning for, at vi kan give Dem en løsning, der optimerer alle de praktiske, økonomiske og kontraktretlige betingelser.