33 11 25 11 | info@kraer.dk

Butikslokaler

 

Butikslokaler til udlejning eller salg. Kraer Erhverv tilbyder et bredt udvalg af butikslokaler i alle størrelser og udformninger. Desuden har vi altid potentielle lejere eller købere af butikslokaler i vores kartotek. Både med interesse for butikslokaler i København indre by eller butikslokaler i de større danske provinsbyer.

------------------

Kraer Erhverv - butikslokaler

På vores hjemmeside præsenterer vi mange forskellige nye butikslokaler, investeringsejendommme eller lagerfaciliteter. Finder De ikke noget, der passer til Deres behov, kan De få Deres ønsker til butikslokaler registreret i vores kartotek. Så finder vi frem til det, der passer netop Dem. Vi afdækker mulighederne, og forhandler for Dem. Vi stiller høje krav til kvaliteten. Og vores mangeårige kendskab til markedet er en forudsætning for, at vi kan give Dem en løsning, der optimerer alle de praktiske, økonomiske og kontraktretlige betingelser. Kraer Erhverv - stedet hvor køber/lejer og sælger/udlejer matches. Vi udlejer og sælger / formidler erhvervslokaler / erhvervsejendomme, i København Storkøbenhavn, og vi har oprettet denne side for at køber/lejer og sælger/udlejer kan matche deres efterspørgsel og udbud i vort kartotek.

 

Læs mere om:

Produktionslokaler

Produktionslokaler - Har De brug for mere plads til opbevaring eller produktionslokaler? Kraer Erhverv servicerer kunder til erhvervsejendomme i Danmark. Vi tager os af køb, salg og udlejning af såvel kontorer, produktionslokaler og lagerudlejning. Fra 10 m2 til 10.000 m2 til produktionslokaler, lagerudlejning, eller kontorer. Vi har flere års erfaring, og vi holder godt øje med markedet. Kraer Erhverv samarbejder med såvel små som store ejendomsselskaber og projektudviklere. Lad os formidle Deres nye produktionslokaler.

 

Udlejning af kontor
Udlejning af kontor hos Kraer Erhverv. Søger De udlejning af kontor kan De med fordel se udbudet på vores sider eller kontakte os via e-mail eller på telefon. Vi samarbejder med såvel store som små ejendomsselskaber som tilbyder udlejning af kontor og projektudviklere som også har interesser i at lave udlejning af kontor.

 

Erhvervslejemål
Erhvervslejemål hos KRAER Erhverv. Vi har et veludviklet komptencegrundlag for formidling af erhvervslejemål. Vi formidler og håndterer kontakten indenfor erhvervslejemål mellem udlejer og lejer. Et erhvervslejemål skal være i en god stand, og vi tager udgangspunkt i at sørge for at dit nye erhvervslejemål lever op til de aftalte standerder.

Erhvervslejemål København
Erhvervslejemål København hos KRAER Erhverv. Skal du bruge et erhvervslejemål i København kan vi hjælpe dig med kontakten. Se ledige erhvervslejemål København på vores sider. Vi formidler erhvervslejemål i København og og storkøbenhavn indenfor både kontor, produktion og lager. Et erhvervslejemål i København er mange gange attraktivt og det kan være svært selv at skulle finde et godt erhvervslejemål i København.