Udlejning af kontor

 

Udlejning af kontor hos Kraer Erhverv. Søger De udlejning af kontor kan De med fordel se udbudet på vores sider eller kontakte os via e-mail eller på telefon. Vi samarbejder med såvel store som små ejendomsselskaber som tilbyder udlejning af kontor og projektudviklere som også har interesser i at lave udlejning af kontor.

 

Udlejning af erhvervsejendomme hos Kraer

Har De brug for et nyt kontor, domicil, lagerudlejning, lokaler eller anden erhvervsejendom kan De på vores sider se hvilke emner vi på listen lige nu, emnerne er sorteret efter størrelsen på lokalerne. Eller De kan kontakte os og overlade processen til os - Kraer Erhverv undersøger gerne, hvilke muligheder der er for at finde et nyt domicil for netop Deres virksomhed. Vi afdækker mulighederne, og forhandler for Dem. Vi stiller høje krav til kvaliteten. Og vores mangeårige kendskab til markedet er en forudsætning for, at vi kan give Dem en løsning, der optimerer alle de praktiske, økonomiske og kontraktretlige betingelser.

 

Læs mere om:

 

Kontorlejemål
Kontorlejemål online - Vi et stort udbud af kontorlejemål til rådighed. Det være sig store eller små kontorlejemål. Se mere på vores sider om ledige kontorlejemål både i københavn og i provinsen. Hvis ikke De finder et kontorlejemål på vores internetsider, så kontakt os venligst da vi har et omfattende kartotek af leverandører.

 

Kontor til leje
Kontor til leje online. Søger De et kontor til leje kan De finde forskellige muligheder på vores sider. Finder De ikke et kontor til leje med de specifikationer De ønsker, kan De også blive oprettet i Kraer Erhvervs kartotek. Så kontakter vi Dem lige så snart vi har et kontor til leje med de specifikationer som de har behov for.

 

Produktionslokaler
Produktionslokaler - Har De brug for mere plads til opbevaring eller produktionslokaler? Kraer Erhverv servicerer kunder til erhvervsejendomme i Danmark. Vi tager os af køb, salg og udlejning af såvel kontorer, produktionslokaler og lagerudlejning. Fra 10 m2 til 10.000 m2 til produktionslokaler, lagerudlejning, eller kontorer. Vi har flere års erfaring, og vi holder godt øje med markedet. Kraer Erhverv samarbejder med såvel små som store ejendomsselskaber og projektudviklere. Lad os formidle Deres nye produktionslokaler.

 

Kontor leje
Kontor leje - Skal De bruge kontor leje kan De hos Kraer Erhverv se hvilke muligheder vi tilbyder. Vi laver formidling af kontor leje i både storkøbenhavn og kontor leje i provinsen. Vi er erhvervsmæglere med flere års erfaring på markedet. Leder De efter en erhvervsmægler til formidling af kontor leje kan Kraer erhverv sikkert være behjælpelige at dække deres behov.