Ejendomshandel

 

Ejendomshandel - Find det som du søger hos Kraer Erhverv. Vi er ihærdige indenfor ejendomshandel, og vi stiller høje krav til kvaliteten i en ejendomshandel. Dermed vil vi sikre, at vi altid får tilfredse kunder. Både med forløbet og resultatet af en handel med ejendomme. Vi ønsker at opbygge en tillid, der kan føre til lange samarbejdsrelationer nye kunder og opgaver indenfor ejendomshandel.

 

Ejendomshandel og salg af erhvervsejendomme

Salg af erhvervsejendomme hos Kraer Erhverv - stedet hvor køber og sælger af erhvervsejendomme matches. Vi sælger / formidler erhvervslokaler / erhvervsejendomme, i København, Storkøbenhavn og provinsen. På vores sider køber og sælger af erhvervsejendomme kan matche deres efterspørgsel og udbud i vort kartotek. Vi har mange års erfaring indenfor ejendomshandel, så kontakt for en nærmere dialog om hvordan vi kan få deres ejendomshandel til at lykkes.


Læs mere om:


Kontorlokaler
Kontorlokaler til leje. Vi sørger for udlejning, køb eller salg af kontorlokaler. Hos os gør vi meget for at vores kunder får en god oplevelse når formidling af kontorlokaler foretages. Vi tilbyder et bredt udvalg af kontorlokaler i alle størrelser og udformninger. Hvis du er interesseret i udlejning af kontorlokaler søger vi hele tiden på vores kunders vegne.


Udlejning af lokaler
Udlejning af lokaler til kontor eller udlejning af lokaler produktion eller lager. Hos Kraer Erhverv tilbydes udlejning af lokaler. Du finder udlejning af forskellige typer af lokaler på vores side. I vores kartotek findes derudover en del kunder som selv søger efter udlejning af lokaler.


Udlejning erhverv
Udlejning erhverv - Find lokaler her! Hos Kraer erhverv har vi meget erfaring indenfor udlejning til erhverv. Du kan på vores sider selv se de lokaliteter vi har har lige nu indenfor udlejning til erhverv. Kontakt os for en nærmere dialog om hvad vi har indenfor udlejning erhverv.


Butikslokaler
Butikslokaler til udlejning eller salg. Kraer Erhverv tilbyder et bredt udvalg af butikslokaler i alle størrelser og udformninger. Desuden har vi altid potentielle lejere eller købere af butikslokaler i vores kartotek. Både med interesse for butikslokaler i København indre by eller butikslokaler i de større danske provinsbyer.